Toimitusaika 1-2 päivää tilauksesta, mahdollisuuksien mukaan jopa muutaman tunnin sisällä!

Onko sinulla kysyttävää palveluistamme tai tuotteistamme? Sivuilla ei ole koko valikoimaamme, meiltä saat paljon muitakin tarvikkeita ja varaosia, ota yhteyttä ja kysy lisää.

Etusivu » Tuotteet » Ammattilaisille » Tasoiteruiskut, tasoitekoneet ja sekoittajat

Huom. Sivuilla ei ole koko valikoimaamme, meiltä saat paljon muitakin tarvikkeita ja varaosia ym, ota yhteyttä ja kysy lisää »

Tasoiteruiskut, tasoitekoneet ja sekoittajat

Tasoitelaitteet

Tasoite- ja rappauslaitteiden kompressorit

Tasoite- ja rappauslaitteiden tarvikkeet ja varaosat

Tasoiteruiskut sopivat käytettäviksi monenlaisille materiaaleille. Käyttökohteet ja käytettävät materiaalit voivat olla varsin monenlaisia, tarpeesta riippuen. Tasoiteruiskulla voit työstää muun muassa valmistasoitteita, kipsitasoitteita, bitumipinnoitteita, ruiskutettavia lämmöneristeitä, palosuoja-aineita ja paljon muuta!

Valikoimassa olevat tasoitekoneet täyttävät mainiosti suurtenkin rakennustyömaiden vaatimukset ja tarjoavat kustannustehokkaan ratkaisun myös pienille kohteille. Ammattitaitoinen henkilökuntamme Vantaan Koivuhaassa auttaa sinua löytämään tarpeisiisi soveltuvan tasoiteruiskun tai rappausruiskun ja siihen oikeat tarvikkeet, kuten esimerkiksi sekoittajat, suuttimet, letkut, manttelit, kierukat ja suutinjatkeet. Tasoiteruiskua valittaessa kannattaa aina lähteä liikkeelle siitä, millaiseen kohteeseen ja tarpeeseen laitetta ollaan hankkimassa. Tarpeita on moninaisia ja useilla työkohteilla on omia erityispiirteitään, jotka kannattaa ottaa huomioon tasoitekonetta tai sekoittajaa hankittaessa.

Ota yhteyttä!

Näytetään kaikki 12 tulosta

Oletko hankkimassa uutta tasoiteruiskua? Oletpa sitten tekemässä ensimmäistä laitehankintaa tai jo raudanluja ammattilainen, voit luottaa Tehomix Oy:n osaavan henkilökunnan palveluun. Wagner-tasoiteruisku takaa tasaisen lopputuloksen. Kartoitamme tarpeesi huolella ja tarjoamme juuri sinulle sopivat tasoiteruiskut ja työkalut.

Pintakäsittelyalan uranuurtaja, Wagner on tehnyt tinkimätöntä työtä laitteiden parissa yli 60 vuoden ajan. Wagner panostaa tuotekehitykseen vuosittain erittäin merkittävästi ja tekee yhteistyötä muun muassa eri yliopistojen kanssa. Tämä tarjoaa asiakkaille katkeamattoman mahdollisuuden hyödyntää nopeasti alan uusimpia innovaatioita.

Olipa tarpeesi tasoiteruiskun huoltoon, varaosiin tai lisätarvikkeisiin liittyvä, apu löytyy Tehomix Oy:ltä. Tarkoituksemme on auttaa asiakasta keskittymään ydinliiketoimintaansa, me hoidamme laitteiden huollot ja takuuasiat vaivattomasti sekä asiakkaan aikaa säästäen. Tehomix Oy:n valikoimasta löytyy tasoiteruiskut ja niiden tarvikkeet vaativaankin ammattikäyttöön.

Miksi valita Tehomix ja Wagner tasoiteruiskut?

Henkilökunnallamme on pitkä kokemus tasoiteruiskuista sekä niiden huollosta ja myynnistä eri tarpeisiin. Huollon nopea toiminta ja laadukkaat laitteet ovat ensisijaisen tärkeitä seikkoja, jotta työmaalla työt sujuvat suunnitellusti. Valitessasi Tehomix Oy:n kumppaniksesi voit olla varma, että saat asiantuntevaa palvelua kaikissa tilanteissa. Pääkaupunkiseudulla tarjoamme tarvittaessa tasoiteruiskujen huollon yhteydessä nouto- ja palautuspalvelun suoraan työmaalta ja takaisin työmaalle. Asiakkaan henkilökunnalta säästyy aikaa ja työt jatkuvat ilman tarpeettomia katkoksia.

Tehomix Oy:n valikoimassa on myös tasoiteruiskujen suuttimia, letkuja, mantteleita ja muita varaosia, joten saat hankittua kaikki samasta paikasta. Huoltomme palvelee myös muiden merkkien osalta, näin asiakas voi luottaa saavansa ammattimaista huoltopalvelua vaikka tasoiteruisku ei olisikaan merkiltään vielä tällä hetkellä Wagner.

Ota yhteyttä asiantuntijaan - autamme valitsemaan oikean tuotteen

Dick Gustafsson

Myynti, tekninen tuki

040 546 4874
dick.gustafsson@tehomix.fi

Timo Ylijoki

Huolto, myynti, tekninen tuki

044 263 8000
timo.ylijoki@tehomix.fi

Vantaan toimipiste

Wagner ammattilaitteet, Graco teollisuuslaitteet, TehoJet, Airblast, RPB

Niittytie 25 B 8, 01300 VANTAA
Avoinna ma-pe klo 7:00-16:00

VANTAA // AMMATTILAISILLE

Wagner ammattilaitteet, Graco teollisuuslaitteet, TehoJet, Airblast, RPB

029 123 1113
vantaa@tehomix.fi

Laita Vantaalle Whatsappia

Niittytie 25 B 8, 01300 VANTAA
Avoinna ma-pe klo 7:00-16:00

HUOLTO

029 123 1113
huolto.vantaa@tehomix.fi

RAISIO // KULUTTAJILLE JA AMMATTILAISILLE

Wagner kuluttajalaitteet, Laserliner, Proxxon, Pica-Marker

029 123 1111
tehomix@tehomix.fi

Laita Raisioon Whatsappia

Sammalkallionkatu 18 G/H, 21200 RAISIO
Avoinna ma-pe klo 8:00-16:00

HUOLTO

029 123 1112
huolto.raisio@tehomix.fi

Airblast  ProxxonLaserlinerRPB

Wagner

Copyright © 2024 Tehomix Oy