Toimitusaika 1-2 päivää tilauksesta, mahdollisuuksien mukaan jopa muutaman tunnin sisällä!

Onko sinulla kysyttävää palveluistamme tai tuotteistamme? Sivuilla ei ole koko valikoimaamme, meiltä saat paljon muitakin tarvikkeita ja varaosia, ota yhteyttä ja kysy lisää.

Etusivu » Tuotteet » Ammattilaisille » Maalauslaitteet - Graco ja Wagner

Huom. Sivuilla ei ole koko valikoimaamme, meiltä saat paljon muitakin tarvikkeita ja varaosia ym, ota yhteyttä ja kysy lisää »

Maalauslaitteet - Graco ja Wagner

Sähköllä toimivat korkeapaineruiskut

Maaliruiskujen letkut ja joustoletkut

Kääntösuuttimet korkeapaineruiskuille

Maalipistoolit, tankopistoolit ja suutinjatkeet

Korkeapaineruiskun tarvikkeet

Paineilmalla toimivat korkeapaineruiskut ja tarvikkeet

2K-laitteet kaksikomponenttimaalaukseen

Matalapaineruiskut ja tarvikkeet

Teollisuuslaitteet

Valikoimastamme löydät Wagner ja Graco maalauslaitteet, kuten esimerkiksi Wagnerin ja Gracon maaliruiskut sekä muut kyseisen tuoteperheen maalauslaitteet niin ammattilaisille kuin teollisuuden käyttöön: matala- ja korkeapainemaaliruiskut, paine-ilmalaitteet, suuttimet, pistoolit ja muut tarvikkeet.

Korkeapaineruiskut ja maaliruiskut laatumerkeiltä

Edustamme merkit, Wagner ja Graco, ovat maailman johtavilta valmistajilta ja siten voitkin olla aina varma, että saat käyttöösi alan viimeisimmät innovaatiot ja laadukkaimmat laitteet, tarvitsitpa sitten kestävää ja hyvää korkeapainemaaliruiskua tai muita kovaan pro-tason käyttöön suunnattuja maalausruiskuja. Tarvittaessa voit myös kääntyä asiantuntijoidemme puoleen oikean tuotteen valitsemiseksi.

Näytetään tulokset 1–12 / 72

Edustamamme Wagnerin ja Gracon maalauslaitteet ja korkeapainemaaliruiskut takaavat ammattimaisen lopputulokset. Maalauslaitteilla, kuten Gracon ruiskuilla, saat valmista jälkeä huomattavasti nopeammin kuin pensselillä tai telalla – myös pinnan laatu ja peittävyys ovat paremmat. Ruiskutuksessa ratkaisevana etuna on maalin levittäminen pintaan koskematta. Tällöin pinnan alkuperäinen rakenne pysyy ennallaan toisin kuin telalla tai pensselillä maalattaessa. Toinen etu maaliruiskun käytössä on hyvä maalaustulos nopeammin ja mukavammin – erityisesti isoja pintoja maalattaessa. Esimerkiksi seinien ja sisäkattojen maalauksessa nurkkia ja reunoja ei tarvitse enää maalata ensin pensselillä, sillä maali suihkutetaan maaliruiskusta nopeasti ja tasaisesti peittäen yhdellä maalauskerralla. Reunat ja viirut, jotka aiemmin syntyivät telalla maalattaessa ovat mennen talven lumia.

Wagnerin ja Gracon matala- ja korkeapainemaaliruiskut valikoimistamme

Valikoimassamme olevat matala- ja korkeapainemaaliruiskut on jaoteltu nettisivuillamme kategorioihin laitteiden käyttäjien ja käyttökohteiden mukaan: Wagner kuluttajalaitteet, ammattilaitteet sekä Graco teollisuuslaitteet. Näin löydät helpommin juuri sinulle sopivan laitteen laajasta valikoimastamme. Kuluttajakäyttöön tarkoitettuja maalauslaitteita myymme jälleenmyyjiemme kautta, ammatti- sekä teollisuuskäyttöön tarkoitettuja Gracon maalauslaitteita (maaliruiskut, korkeapaineruiskut) voit ostaa suoraan Vantaan toimipisteestämme.

Valikoimassamme on myös runsaasti maalauslaitteiden tarvikkeita sekä varaosia aina maalisäiliöistä ruiskutuspäihin, letkuista pistooleihin sekä suuttimista imusäiliöihin – mitä ikinä vain tarvitset! Ammattikäyttöön tarkoitettujen Wagner ja teollisuuskäyttöön tarkoitettujen Graco maaliruiskujen ja -maalauslaitteiden huollot ja takuutoiminnot onnistuvat meillä myös nopeasti ja helposti Vantaan toimipisteessämme.

 

Ota yhteyttä asiantuntijaan - autamme valitsemaan oikean tuotteen

Dick Gustafsson

Myynti, tekninen tuki

040 546 4874
dick.gustafsson@tehomix.fi

Timo Ylijoki

Huolto, myynti, tekninen tuki

044 263 8000
timo.ylijoki@tehomix.fi

Vantaan toimipiste

Wagner ammattilaitteet, Graco teollisuuslaitteet, TehoJet, Airblast, RPB

Niittytie 25 B 8, 01300 VANTAA
Avoinna ma-pe klo 7:00-16:00

VANTAA // AMMATTILAISILLE

Wagner ammattilaitteet, Graco teollisuuslaitteet, TehoJet, Airblast, RPB

029 123 1113
vantaa@tehomix.fi

Laita Vantaalle Whatsappia

Niittytie 25 B 8, 01300 VANTAA
Avoinna ma-pe klo 7:00-16:00

HUOLTO

029 123 1113
huolto.vantaa@tehomix.fi

RAISIO // KULUTTAJILLE JA AMMATTILAISILLE

Wagner kuluttajalaitteet, Laserliner, Proxxon

029 123 1111
tehomix@tehomix.fi

Laita Raisioon Whatsappia

Sammalkallionkatu 18 G/H, 21200 RAISIO
Avoinna ma-pe klo 8:00-16:00

HUOLTO

029 123 1112
huolto.raisio@tehomix.fi

Airblast  ProxxonLaserlinerRPB

Wagner

Copyright © 2024 Tehomix Oy