Toimitusaika 1-2 päivää tilauksesta, mahdollisuuksien mukaan jopa muutaman tunnin sisällä!
Onko sinulla kysyttävää palveluistamme tai tuotteistamme?
Etusivu » Tuotteet » Ammattilaisille » Maalauslaitteet

Huom. Sivuilla ei ole koko valikoimaamme, meiltä saat paljon muitakin tarvikkeita ja varaosia ym, ota yhteyttä ja kysy lisää »

Maalauslaitteet

Sähkötoimiset korkeapaineruiskut

Letkut

Kääntösuuttimet

Pistoolit ja suutinjatkeet

Korkeapaineruiskun tarvikkeet

Paineilmatoimiset korkeapaineruiskut ja tarvikkeet

Matalapaineruiskut ja tarvikkeet

Valikoimastamme löytyvät Wagner-maaliruiskut ja muut kyseisen tuoteperheen maalauslaitteet niin ammattilaisille kuin teollisuuden käyttöön: matala- ja korkeapainemaaliruiskut, suuttimet, pistoolit ynnä muut tarvikkeet. Jo yli 60 vuoden kokemuksella Wagner on kehittänyt kustannustehokkaita, luotettavia ja käyttäjäystävällisiä maalauslaitteita, kuten juuri matala- ja korkeapainemaaliruiskuja, joissa on korkea laatu sekä uraauurtava teknologia. Yhtiön perustaja Josef Wagner kehitti maailman ensimmäisen ”ilmattoman” sähkökäyttöisen maalin ruiskutuspistoolin vuonna 1953, joka sai nimekseen ”Whisker”.

Näytetään tulokset 1–12 / 67

Wagnerin maalauslaitteet takaavat ammattimaisen lopputulokset, olitpa sitten ensikertalainen tai vuosien kokemuksen omaava ammattimaalari. Maalauslaitteilla saat valmista jälkeä huomattavasti nopeammin kuin pensselillä tai telalla – myös pinnan laatu ja peittävyys ovat paremmat. Ruiskutuksessa ratkaisevana etuna on maalin levittäminen pintaan koskematta. Tällöin pinnan alkuperäinen rakenne pysyy ennallaan toisin kuin telalla tai pensselillä maalattaessa. Toinen etu Wagnerin maaliruiskun käytössä on hyvä maalaustulos nopeammin ja mukavammin – erityisesti isoja pintoja maalattaessa. Esimerkiksi seinien ja sisäkattojen maalauksessa nurkkia ja reunoja ei tarvitse enää maalata ensin pensselillä, sillä maali suihkutetaan nopeasti ja tasaisesti peittäen yhdellä maalauskerralla. Reunat ja viirut, jotka aiemmin syntyivät telalla maalattaessa ovat mennen talven lumia.

Matala- ja korkeapainemaaliruiskut valikoimistamme

Valikoimassamme olevat matala- ja korkeapainemaaliruiskut on jaoteltu nettisivuillamme kategorioihin laitteiden käyttäjien ja käyttökohteiden mukaan: kuluttajalaitteet, ammattilaitteet sekä teollisuuden laitteet. Näin löydät helpommin juuri sinulle sopivan laitteen laajasta valikoimastamme. Kuluttajakäyttöön tarkoitettuja maalauslaitteita myymme jälleenmyyjiemme kautta, ammatti- sekä teollisuuden käyttöön tarkoitettuja laitteita voit ostaa suoraan Vantaan toimipisteestämme.

Valikoimassamme on myös runsaasti maalauslaitteiden tarvikkeita sekä varaosia aina maalisäiliöistä ruiskutuspäihin, letkuista pistooleihin sekä suuttimista imusäiliöihin – mitä ikinä vain tarvitset! Wagner-maaliruiskujen ja -maauslaitteiden huollot ja takuutoiminnot onnistuvat meillä myös nopeasti ja helposti Vantaan toimipisteessämme. Esimerkiksi kuluttajalaitteissa takuuaika on jopa kolme vuotta, ja rekisteröimällä laitteen saat vielä yhden lisävuoden kaupan päälle!

 

Ota yhteyttä asiantuntijaan - autamme valitsemaan oikean tuotteen

Dick Gustafsson

Myynti, tekninen tuki

040 546 4874
dick.gustafsson@tehomix.fi

Timo Ylijoki

Huolto, myynti, tekninen tuki

044 263 8000
timo.ylijoki@tehomix.fi

Vantaan toimipiste

Wagner ammatti- ja teollisuuslaitteet, TehoJet, Airblast, RPB

Niittytie 25 B 8, 01300 VANTAA
Avoinna ma-pe klo 7:00-16:00

VANTAA // AMMATTILAISILLE

Wagner ammatti- ja teollisuuslaitteet, TehoJet, Airblast, RPB

029 123 1113
vantaa@tehomix.fi

Laita Vantaalle Whatsappia

Niittytie 25 B 8, 01300 VANTAA
Avoinna ma-pe klo 7:00-16:00

HUOLTO

029 123 1113
huolto.vantaa@tehomix.fi

RAISIO // KULUTTAJILLE JA AMMATTILAISILLE

Wagner kuluttajalaitteet, Laserliner, Proxxon

029 123 1111
tehomix@tehomix.fi

Laita Raisioon Whatsappia

Sammalkallionkatu 18 G/H, 21200 RAISIO
Avoinna ma-pe klo 8:00-16:00

HUOLTO

029 123 1112
huolto.raisio@tehomix.fi

Airblast  ProxxonLaserlinerRPB

Wagner

Copyright © 2023 Tehomix Oy