Toimitusaika 1-2 päivää tilauksesta, mahdollisuuksien mukaan jopa muutaman tunnin sisällä!

Onko sinulla kysyttävää palveluistamme tai tuotteistamme? Sivuilla ei ole koko valikoimaamme, meiltä saat paljon muitakin tarvikkeita ja varaosia, ota yhteyttä ja kysy lisää.

Airblast

Airblast – laadukkaita laitteita ammattilaisille vuodesta 1974

Airblast on ollut maailman johtava hiekkapuhallus- ja maalausratkaisujen tarjoaja korroosionestoteollisuudelle yli 40 vuoden ajan. Maailmanlaajuisesti vertaansa vailla olevalla toimipisteverkostolla Airblast toimii läheisessä yhteistyössä asiakkaidensa ja jakelukumppaniensa kanssa, jotka tarjoavat laadukkaita ja testattuja laitteita sekä kehittävät räätälöityjä ratkaisuja loppukäyttäjien tarpeisiin.

Airblast on sitoutunut ylläpitämään kannattavaa toimintamallia pitkällä aikavälillä eettisesti ja moraalisesti vakaiden liiketoimintakäytäntöjen avulla. Investoimalla yhteistyöhön pitkällä aikavälillä, kumppaniensa kanssa, Airblast uskoo voivansa tarjota loppukäyttäjille kustannustehokkaita ja luotettavia ratkaisuja.

Euroopan ja Kaukoidän tuotantolaitokset soveltuvat laadukkaiden tuotteiden valmistukseen, joilla on alueelliset sertifioinnit. Kaikki Airblast-laitteet on valmistettu korkeimpien asiaankuuluvien turvallisuusstandardien mukaisesti ja ne käyvät läpi tarkan laadunvalvontaprosessin ennen toimitusta.

Huomioiden sukupolvemme ympäristövastuut Airblast on sitoutunut tutkimus- ja kehitystyöhön teknologioiden osalta, jotka mahdollistavat minimipäästöt liittyen hiekkapuhallukseen sekä maalaamiseen.

Airblast hiekkapuhallusastiat on suunniteltu vastaaman pintakäsittelyteollisuuden toiveita ja vaatimuksia. Kaikki astiat (18 l, 50 l, 100 l ja 200 l) ovat nopeasti täytettäviä sekä helposti huoltoluukun kautta tarkistettavissa ja huollettavissa.

Puhallusmateriaalien annostelu tapahtuu tarkasti, säädettävien venttiilien ansiosta.

VANTAA // AMMATTILAISILLE

Wagner ammattilaitteet, Graco teollisuuslaitteet, TehoJet, Airblast, RPB

029 123 1113
vantaa@tehomix.fi

Laita Vantaalle Whatsappia

Niittytie 25 B 8, 01300 VANTAA
Avoinna ma-pe klo 7:00-16:00

HUOLTO

029 123 1113
huolto.vantaa@tehomix.fi

RAISIO // KULUTTAJILLE JA AMMATTILAISILLE

Wagner kuluttajalaitteet, Laserliner, Proxxon

029 123 1111
tehomix@tehomix.fi

Laita Raisioon Whatsappia

Sammalkallionkatu 18 G/H, 21200 RAISIO
Avoinna ma-pe klo 8:00-16:00

HUOLTO

029 123 1112
huolto.raisio@tehomix.fi

Airblast  ProxxonLaserlinerRPB

Wagner

Copyright © 2024 Tehomix Oy