Toimitusaika 1-2 päivää tilauksesta, mahdollisuuksien mukaan jopa muutaman tunnin sisällä!

Onko sinulla kysyttävää palveluistamme tai tuotteistamme? Sivuilla ei ole koko valikoimaamme, meiltä saat paljon muitakin tarvikkeita ja varaosia, ota yhteyttä ja kysy lisää.

Wagner

WAGNER – pintojen kiehtova maailma

Huonekaluista seiniin, puutarha-aitoihin, rakennuskoneisiin, matkapuhelimiin, auton vanteisiin, nahkasohviin ja hajuvesipulloihin – lähes kaikkea voi pinnoittaa. Kohteen pinta auttaa ratkaisemaan sen käyttötarkoituksen, kestävyyden ja kiinnostavuuden. Innovatiivisilla pinnoitustekniikoilla maalien, märkien pinnoitteiden, jauhemaalien ja muiden nestemäisten materiaalien levittämiseen, WAGNER on osaltaan auttanut parantamaan pintamateriaalien tasoa koko maailmassa yli 60 vuoden ajan.

Yhtiön perustaja Josef Wagner kehitti vuonna 1953 ensimmäisen ”ilmattoman”, sähkökäyttöisen maalin ruiskutuspistoolin, jota kutsuttiin nimellä ”Whisker”. Nykyään WAGNERin pintakäsittelytekniikoita käyttävät tee-se-itse- ihmiset, ammattilaiset ja teollisuus – pienistä, käsikäyttöisistä maalisuihkutusjärjestelmistä, ammattiyksiköihin, kaupallisiin sovelluksiin ja teollisiin emalointilinjoihin. WAGNERin kustannustehokkaille, luotettaville ja käyttäjäystävällisille tuotteille ja ratkaisuille on tunnusomaista niiden korkea laatu ja uraauurtavat teknologiat. Nämä innovatiiviset tuotteet ja globaali palveluverkosto ovat vahvistaneet WAGNERin pintojen viimeistelymarkkinoiden yhdeksi johtavista toimittajista. WAGNER-konsernissa on maailmanlaajuisesti noin 1.500 työntekijää, 17 operatiivista yritystä ja noin 300 WAGNERin edustusyhtiötä kansainvälisillä markkinoilla.

WAGNER International AG, jonka päätoimipaikka on Altstätten (Sveitsi), on kaikkien operatiivisten yksiköiden holdingyhtiö. Sen omistaa kaksi voittoa tavoittelematonta Josef-Wagnerin säätiötä.

VANTAA // AMMATTILAISILLE

Wagner ammattilaitteet, Graco teollisuuslaitteet, TehoJet, Airblast, RPB

029 123 1113
vantaa@tehomix.fi

Laita Vantaalle Whatsappia

Niittytie 25 B 8, 01300 VANTAA
Avoinna ma-pe klo 7:00-16:00

HUOLTO

029 123 1113
huolto.vantaa@tehomix.fi

RAISIO // KULUTTAJILLE JA AMMATTILAISILLE

Wagner kuluttajalaitteet, Laserliner, Proxxon, Pica-Marker

029 123 1111
tehomix@tehomix.fi

Laita Raisioon Whatsappia

Sammalkallionkatu 18 G/H, 21200 RAISIO
Avoinna ma-pe klo 8:00-16:00

HUOLTO

029 123 1112
huolto.raisio@tehomix.fi

Airblast  ProxxonLaserlinerRPB

Wagner

Copyright © 2024 Tehomix Oy