Toimitusaika 1-2 päivää tilauksesta, mahdollisuuksien mukaan jopa muutaman tunnin sisällä!

Onko sinulla kysyttävää palveluistamme tai tuotteistamme? Sivuilla ei ole koko valikoimaamme, meiltä saat paljon muitakin tarvikkeita ja varaosia, ota yhteyttä ja kysy lisää.

Tehomix Oy

Tehomix Oy on toiminut jo vuodesta 1993 lähtien teknisen tukkukaupan parissa. Olemme täysin yksityisessä omistuksessa oleva ripeä, joustava ja dynaaminen yhtiö. Pitkä historia ei ole itsestäänselvyys huomisen menestymiselle. Menestyksen ja onnistumisten eteen pitää tehdä runsaasti töitä, joka ikinen päivä. Meidän arvojamme ovat asiakaslähtöisyys, luotettavuus, kehityskykyisyys ja nopeus. Olemme sitoutuneet edellä mainittuihin asioihin ja uskomme, että niiden avulla pystymme menestymään nyt ja tulevaisuudessa. Osaava ja motivoitunut henkilökunta, hyvien asiakassuhteiden lisäksi on kaiken toiminnan perusta ja olemmekin sopivasti ylpeitä sekä omasta ammattitaidostamme että hyvistä asiakassuhteistamme.

Haluamme palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla, huippumerkkien parissa. Meillä on pitkät ja luottamukselliset suhteet päämiehiimme, joka mahdollistaa laadukkaan ja asiantuntevan yhteistyön ylläpitämisen myös viimeisimpien innovaatioiden osalta. Haluamme olla mukana asiakkaidemme päivittäisessä arjessa, palvellen ja auttaen teitä löytämään parhaat ratkaisut erilaisiin työtehtäviin, luotettavien päämiestemme laadukkaalla tuotevalikoimalla.

Parhaiden ratkaisujen parissa,
Pasi Heinonen
Toimitusjohtaja

VANTAA // AMMATTILAISILLE

Wagner ammattilaitteet, Graco teollisuuslaitteet, TehoJet, Airblast, RPB

029 123 1113
vantaa@tehomix.fi

Laita Vantaalle Whatsappia

Niittytie 25 B 8, 01300 VANTAA
Avoinna ma-pe klo 7:00-16:00

HUOLTO

029 123 1113
huolto.vantaa@tehomix.fi

RAISIO // KULUTTAJILLE JA AMMATTILAISILLE

Wagner kuluttajalaitteet, Laserliner, Proxxon, Pica-Marker

029 123 1111
tehomix@tehomix.fi

Laita Raisioon Whatsappia

Sammalkallionkatu 18 G/H, 21200 RAISIO
Avoinna ma-pe klo 8:00-16:00

HUOLTO

029 123 1112
huolto.raisio@tehomix.fi

Airblast  ProxxonLaserlinerRPB

Wagner

Copyright © 2024 Tehomix Oy