Toimitusaika 1-2 päivää tilauksesta, mahdollisuuksien mukaan jopa muutaman tunnin sisällä!

Onko sinulla kysyttävää palveluistamme tai tuotteistamme? Sivuilla ei ole koko valikoimaamme, meiltä saat paljon muitakin tarvikkeita ja varaosia, ota yhteyttä ja kysy lisää.

Etusivu » Tuotteet » Ammattilaisille » Mittalaitteet » Linjalaserit

Huom. Sivuilla ei ole koko valikoimaamme, meiltä saat paljon muitakin tarvikkeita ja varaosia ym, ota yhteyttä ja kysy lisää »

Linjalaserit

Meiltä löydät linjalaserit sisä- ja ulkokäyttöön

Laserliner linjalaser -valikoimastamme löytyy lähes 20 eri käyttötarkoituksiin soveltuvaa laadukasta linjalaseria kuluttajakäyttöön ja ammattilaisille. Lasereita on tarjolla sekä vihreällä että punaisella säteellä sekä näiden yhdistelmänä. Linjalasereita on saatavilla yksittäin tai tuotepakettina, jolloin toimitussisältöön kuuluu itse laserin lisäksi esimerkiksi kolmijalka sekä seinä-/jalustakiinnike. Linjalasereita on tarjolla sekä paristokäyttöisiä että akkukäyttöisiä. Osassa lasereista on RX/GRX-valmius, jolloin niitä voidaan käyttää yhdessä laservastaanottimen kanssa. Vastaanotin kasvattaa laserin toimintasädettä ja on ehdoton apuväline mittalaitteen käytössä ulkona.

Näytetään tulokset 1–12 / 13

Linjalaser on rakentajan työkalu, kun haluat asentaa asioita suoraan tai vinoon halutun kulman mukaan. Linjalaser heijastaa yhden tai useamman suoran lasersäteen ympäröiville pinnoille.

Linjalaser on korvaamaton työkalu nykyrakentajalle. Se on apuväline niin laatoittajalle, väliseinää pystyttävälle tee-se-itse-rakentajalle kuin ammattilaiselle isommallekin työmaalle. Linjalaser heijastaa yhden tai useamman punaisen tai vihreän säteen esimerkiksi seinälle. Normaalisti laite on automaattisesti tasaavassa tilassa, jolloin viivat ovat aina suorassa. Lukitustilassa laitteella pystyy tekemään mm. kaltevia linjauksia vaikkapa porraskaiteille tms. Linjalaser on tuttu näky yleensä sisätöissä, mutta meiltä löydät laserit myös ulkokäyttöön.

Mitä eroja linjalasereissa on?

Laitteiden erot liittyvät lähinnä tarkkuuteen, paristo- tai akkukäyttöisyyteen, vastaanotintoimintoon ja mukana toimitettaviin kiinnikkeisiin. Skaala on laaja. Linjalasereiden erot perustuvat myös säteiden määrään ja väriin. Näitä laitteita pitääkin valita aina käyttötarkoituksen mukaan, koska perusmallin ominaisuudet eivät riitä vaativiin olosuhteisiin. Jos kyse on pienimuotoisemmasta projektista, voit valita huoletta kuluttajakäyttöön tarkoitetun laserin, jolloin hinta on edullisempi. Linjalaser on oiva apu helppokäyttöisyytensä ansiosta myös harrastajan asennustöissä ja rakennusprojekteissa.

Mikä on 3d-laser?

Jos taas teet laajempaa remonttia suosituksemme on perustasoa monipuolisempi 3d laser eli 3d-linjalaser. Siinä on yksi vaakasuora ja kaksi pystysuoraa 360 asteen viivaa ja lukitustoiminto kallistuksia varten. 3D lasereita on saatavilla niin kuluttaja- kuin ammattikäyttöön. Vihreän valon laitteet ovat syrjäyttämässä punaista valoa, koska se näkyy tutkitusti paremmin eri olosuhteissa.

Valitse Tehomix. Me tarjoamme aina laadukkaita, hintalaatusuhteeltaan parhaita vaihtoehtoja. Jos jokin askarruttaa, ota yhteyttä.

Ota yhteyttä asiantuntijaan - autamme valitsemaan oikean tuotteen

Pasi Heinonen

Toimitusjohtaja

050 3892 801
pasi.heinonen@tehomix.fi

Timo Jussila

Huolto, tekninen tuki

029 123 1112
timo.jussila@tehomix.fi

Juha Järvinen

Tuotepäällikkö

029 123 1111 
juha.jarvinen@tehomix.fi

Raision toimipiste

Laserliner, Wagner kuluttajalaitteet, Proxxon, Pica-Marker

Sammalkallionkatu 18 G/H, 21200 RAISIO
Avoinna ma-pe klo 8:00-16:00

VANTAA // AMMATTILAISILLE

Wagner ammattilaitteet, Graco teollisuuslaitteet, TehoJet, Airblast, RPB

029 123 1113
vantaa@tehomix.fi

Laita Vantaalle Whatsappia

Niittytie 25 B 8, 01300 VANTAA
Avoinna ma-pe klo 7:00-16:00

HUOLTO

029 123 1113
huolto.vantaa@tehomix.fi

RAISIO // KULUTTAJILLE JA AMMATTILAISILLE

Wagner kuluttajalaitteet, Laserliner, Proxxon, Pica-Marker

029 123 1111
tehomix@tehomix.fi

Laita Raisioon Whatsappia

Sammalkallionkatu 18 G/H, 21200 RAISIO
Avoinna ma-pe klo 8:00-16:00

HUOLTO

029 123 1112
huolto.raisio@tehomix.fi

Airblast  ProxxonLaserlinerRPB

Wagner

Copyright © 2024 Tehomix Oy