Toimitusaika 1-2 päivää tilauksesta, mahdollisuuksien mukaan jopa muutaman tunnin sisällä!

Onko sinulla kysyttävää palveluistamme tai tuotteistamme? Sivuilla ei ole koko valikoimaamme, meiltä saat paljon muitakin tarvikkeita ja varaosia, ota yhteyttä ja kysy lisää.

Etusivu » Tuotteet » Ammattilaisille » Hiekkapuhallus » Hiekkapuhalluslaitteet

Huom. Sivuilla ei ole koko valikoimaamme, meiltä saat paljon muitakin tarvikkeita ja varaosia ym, ota yhteyttä ja kysy lisää »

Hiekkapuhalluslaitteet

A-luokan hiekkapuhalluslaitteet

Järeillä Airblast-hiekkapuhalluslaitteilla teet ammattimaista jälkeä silloista julkisivuihin. Airblast-hiekkapuhallusmalliston laitteet on varustettu pop-up-venttiilillä, joka reagoi nopeasti paineistukseen. Maksimityöpaine on 12 bar ja laitteet on mahdollisuus varustaa erilaisilla materiaaliventtiileillä. Hiekkapuhallusastiat ovat CE-hyväksyttyjä ja -sertifioituja. Malliston kevein Airblast-hiekkapuhalluslaite painaa noin 40 kg. Laitteen halkaisija on 258 mm ja korkeus 781 mm.

Näytetään kaikki 5 tulosta

Teollisuuskäyttöön tarkoitetussa Airblast-hiekkapuhallusmalliston laitteissa on kartiomainen paineastia, jossa materiaali liikkuu vaivattomasti. Kovera pää ja kartiomainen pohja mahdollistavat kaiken tyyppisten aineiden helpon täytön ja virtauksen. Airblast on nopea täyttää ja muotoilunsa ansiosta huolto ja tarkastus on vaivatonta. Erikoissuunnitellut yksityiskohdat helpottavat myös huoltoa. Hiekkapuhalluslaitteen nostosilmukat ja suuret, tukevat kumipyörät takaavat laitteiden helpon liikuteltavuuden työmaalla.

Hiekkapuhalluslaitteeseen saatavilla olevia lisävarusteita ovat muun muassa raitisilmasuodatin Radex ja ilmaletku, siivilä ja kansi, hiekkapuhalluskypärä, hiekkapuhallushaalarit ja hiekkapuhalluskäsineet.

 

Mallistomme Airblast-hiekkapuhalluslaitteen vakiovarustus sisältää:

– Kauko-ohjausventtiili (sis. äänivaimennin)
– Hiekkapuhallusletku
– Hiekkapuhallussuutin
– Kauko-ohjauskahva kaksoisilmaletkulla
– Vedenerotin

 

Betoniin ja puulle

Hiekkapuhalluslaite valitaan ensisijaisesti tarpeen mukaan. Hiekkapuhallusta voidaan käyttää esimerkiksi siltoihin, rakennusten julkisivuihin, parvekkeisiin sekä säiliöihin ja siiloihin. Laitteilla voidaan tehdä korroosion poistoa, puhdistaa metallirakenteita ja putkien sisäpintoja. Hiekkapuhalluslaite soveltuu myös betoni- ja puupintojen käsittelyyn. Airblast-hiekkapuhallusastiat on suunniteltu vastaaman pintakäsittelyteollisuuden laatuvaatimuksia.

Kaikki astiat (18 – 200 litraa) ovat nopeasti täytettäviä sekä helposti huoltoluukun kautta tarkistettavissa ja huollettavissa. Puhallusmateriaalien annostelu tapahtuu tarkasti, säädettävien venttiilien ansiosta. Airblast on ollut maailman johtava hiekkapuhallusratkaisujen tarjoaja yli 40 vuoden ajan.

 

Airblast ottaa huomioon ympäristötekijät

Airblast on sitoutunut ylläpitämään kannattavaa toimintamallia pitkällä aikavälillä eettisesti vakaiden liiketoimintakäytäntöjen avulla. Investoimalla yhteistyöhön pitkällä aikavälillä, kumppaniensa kanssa, Airblast uskoo voivansa tarjota käyttäjille kustannustehokkaita ja luotettavia ratkaisuja. Euroopan ja Kaukoidän tuotantolaitokset soveltuvat laadukkaiden tuotteiden valmistukseen, joilla on alueelliset sertifioinnit.

Kaikki Airblast-laitteet on valmistettu korkeimpien turvallisuusstandardien mukaan, ja ne käyvät läpi tarkan laadunvalvontaprosessin ennen toimitusta. Huomioiden sukupolvemme ympäristövastuut Airblast on sitoutunut tutkimus- ja kehitystyöhön teknologioiden osalta, jotka mahdollistavat minimipäästöt liittyen hiekkapuhallukseen.

Ota yhteyttä asiantuntijaan - autamme valitsemaan oikean tuotteen

Dick Gustafsson

Myynti, tekninen tuki

040 546 4874
dick.gustafsson@tehomix.fi

Timo Ylijoki

Huolto, myynti, tekninen tuki

044 263 8000
timo.ylijoki@tehomix.fi

Vantaan toimipiste

Wagner ammattilaitteet, Graco teollisuuslaitteet, TehoJet, Airblast, RPB

Niittytie 25 B 8, 01300 VANTAA
Avoinna ma-pe klo 7:00-16:00

VANTAA // AMMATTILAISILLE

Wagner ammattilaitteet, Graco teollisuuslaitteet, TehoJet, Airblast, RPB

029 123 1113
vantaa@tehomix.fi

Laita Vantaalle Whatsappia

Niittytie 25 B 8, 01300 VANTAA
Avoinna ma-pe klo 7:00-16:00

HUOLTO

029 123 1113
huolto.vantaa@tehomix.fi

RAISIO // KULUTTAJILLE JA AMMATTILAISILLE

Wagner kuluttajalaitteet, Laserliner, Proxxon, Pica-Marker

029 123 1111
tehomix@tehomix.fi

Laita Raisioon Whatsappia

Sammalkallionkatu 18 G/H, 21200 RAISIO
Avoinna ma-pe klo 8:00-16:00

HUOLTO

029 123 1112
huolto.raisio@tehomix.fi

Airblast  ProxxonLaserlinerRPB

Wagner

Copyright © 2024 Tehomix Oy