Toimitusaika 1-2 päivää tilauksesta, mahdollisuuksien mukaan jopa muutaman tunnin sisällä!

Onko sinulla kysyttävää palveluistamme tai tuotteistamme? Sivuilla ei ole koko valikoimaamme, meiltä saat paljon muitakin tarvikkeita ja varaosia, ota yhteyttä ja kysy lisää.

Etusivu » Tuotteet » Kuluttajille » Maalauslaitteet » Matalapaineruiskut

Huom. Sivuilla ei ole koko valikoimaamme, meiltä saat paljon muitakin tarvikkeita ja varaosia ym, ota yhteyttä ja kysy lisää »

Matalapaineruiskut

Mallistostamme laadukkaat ruiskut harrastajan tarpeisiin.

Wagnerin matalapainemaaliruiskut takaavat aina ammattimaisen lopputuloksen, olitpa sitten ensikertalainen tai kokeneempi käyttäjä. Matalapainemaaliruiskulla saat valmista jälkeä huomattavasti nopeammin kuin perinteisellä tyylillä pensselillä tai telalla – myös pinnan laatu ja peittävyys ovat paremmat.

Näytetään kaikki 5 tulosta

Matalapainemaaliruiskuja ovat ammattikielellä niin kutsutut HVLP- ja XVLP maaliruiskut. Tämä tarkoittaa suurta siirtomäärää pienellä paineella (High Volume Low Pressure – Extra Volume Low Pressure). Puhaltimella synnytetään maalauspistooliin runsas pääilmavirta ja osa siitä ohjataan maalisäiliöön paineistukseen. Maalisäiliöön syntyvä paine ajaa ruiskutettavan aineen maalisuuttimelle. Pääilmavirralla ja sen suuntaamisella ilmasuuttimeen säädetään ruiskutuskuviota ja pyritään muodostamaan ilmavaippa, joka pitää kuvion koossa ja estää maalisumun leviämisen ympäristöön.

Säätöruuvilla tai säätörenkaalla muutetaan maalisuuttimen sisällä sijaitsevan neulaventtiilin aukeamaa, joka taas on yhteydessä maalipistoolin liipaisimen liikevaraan. Kun ilmasuutinta kierretään voidaan muuttaa ruiskutuskuvioita maalattavan kohteen mukaan vaakasuuntaisesta pystysuuntaiseksi tai vaikka ympyränmuotoiseksi.

 

Tuotekehitys palvelee myös vasta-alkajaa

Ruiskutuksessa ratkaisevana etuna on maalin levittäminen pintaa koskematta. Tällöin pinnan alkuperäinen rakenne pysyy ennallaan toisin kuin telalla tai pensselillä maalattaessa. Tuotekehitys on mahdollistanut saman vaivattomuuden myös kuluttajapuolella, jossa tarjonta on kasvanut viimeisen vuosikymmenen aikana voimakkaasti. Hinta ei ole enää este tehdä oma projekti ammattilaisemmalla kalustolla.

Toinen etu maaliruiskun käytössä on hyvä maalaustulos nopeammin ja mukavammin – erityisesti isoja pintoja maalattaessa. Esimerkiksi seinien ja sisäkattojen maalauksessa nurkkia ja reunoja ei tarvitse enää maalata ensin pensselillä, sillä maali suihkutetaan nopeasti ja tasaisesti peittäen yhdellä maalauskerralla. Reunat ja viirut, jotka aiemmin syntyivät telalla maalattaessa ovat nyt historiaa.

 

60 vuoden kokemus

Valikoimastamme löytyvät Wagner-tuoteperheen hintalaatusuhteeltaan ylivoimaiset maalauslaitteet jokaiseen tarpeeseen ja kohteeseen yli 60 vuoden kokemuksella. Wagner on kehittänyt aina kustannustehokkaita, luotettavia ja käyttäjäystävällisiä maalauslaitteita, joissa korkea laatu kohtaa jo hyväksi todetun innovatiivisen teknologian. Yhtiön perustaja Josef Wagner kehitti maailman ensimmäisen ”ilmattoman” sähkökäyttöisen maalinruiskutuspistoolin vuonna 1953. Yhtiön ja sen tuotteiden tarina jatkuu yhä.

 

Miksi valita Wagnerin matalapaine maaliruisku?

  • Ammattimainen jälki.
  • Nopeampi ja tasaisempi lopputulos kuin telalla.
  • Soveltuu myös vasta-alkajalle.

Ota yhteyttä asiantuntijaan - autamme valitsemaan oikean tuotteen

Pasi Heinonen

Toimitusjohtaja

050 3892 801
pasi.heinonen@tehomix.fi

Timo Jussila

Huolto, tekninen tuki

029 123 1112
timo.jussila@tehomix.fi

Juha Järvinen

Tuotepäällikkö

029 123 1111 
juha.jarvinen@tehomix.fi

Raision toimipiste

Laserliner, Wagner kuluttajalaitteet, Proxxon, Pica-Marker

Sammalkallionkatu 18 G/H, 21200 RAISIO
Avoinna ma-pe klo 8:00-16:00

VANTAA // AMMATTILAISILLE

Wagner ammattilaitteet, Graco teollisuuslaitteet, TehoJet, Airblast, RPB

029 123 1113
vantaa@tehomix.fi

Laita Vantaalle Whatsappia

Niittytie 25 B 8, 01300 VANTAA
Avoinna ma-pe klo 7:00-16:00

HUOLTO

029 123 1113
huolto.vantaa@tehomix.fi

RAISIO // KULUTTAJILLE JA AMMATTILAISILLE

Wagner kuluttajalaitteet, Laserliner, Proxxon, Pica-Marker

029 123 1111
tehomix@tehomix.fi

Laita Raisioon Whatsappia

Sammalkallionkatu 18 G/H, 21200 RAISIO
Avoinna ma-pe klo 8:00-16:00

HUOLTO

029 123 1112
huolto.raisio@tehomix.fi

Airblast  ProxxonLaserlinerRPB

Wagner

Copyright © 2024 Tehomix Oy