Laserliner LuxTest-Master

Valaistusmittari ammattikäyttöön valaistuksen mittaamiseen esimerkiksi työpisteissä, toimistoissa ja julkisissa rakennuksissa.

Tuotetunnus (SKU): 082.130A Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Laserliner LuxTest-Master on ammattikäyttöön tarkoitettu valaistuksen mittalaite. Kompaktin kokoisella laitteella voi mitata valaistusta esimerkiksi työpisteissä, toimistoissa, julkisissa rakennuksissa ja teollisuudessa. Mittalaitteen herkät fotodiodit ja kosinikorjaus havaitsevat valon laajastakin tulokulmasta. Suhteellinen mittaustoiminto referenssi- tai vertailumittaukseen. Huom! Laite ei sovellu LED-valaistuksen mittaamiseen.

Mittalaitteessa on sekä Hold- (esittää sen hetkisen mittausarvon näytöllä) että Peak-toiminto (käsittelee nopeita valaistusmuutoksia). Näiden lisäksi LuxTest-Masterissa on automaattinen ja manuaalinen alueen vaihto sekä nollaus-tasaustoiminto.
Laitteen mittaussuureet ovat Lux (lm/m²) sekä foot candle (lm/ft²). Mittalaite näyttää halutessaan minimi ja maksimi arvot. Mittausalue on 20….200000 Lux (mittaustarkkuus ± 3%).

Laserliner LuxTest-Master -valaistumittari toimii yhdellä 9V-paristolla, joka toimitetaan laitteen mukana kuljetuslaukussa. Laitteessa on myös 1/4″ kolmijalkaliitäntä. Mittalaite toimitetaan kovamuovisessa kuljetuslaukussa.

Löydät valikoimastamme myös ammattilaistason anemometrin Laserliner AirflowTest-Master sekä melutasomittarin Laserliner SoundTest-Master.

Tekniset tiedot

Mittausalue20....200000 Lux
Tarkkuus± 3% (vertailuhehkulamppu2854K)
Kosini kulmapoikkeama± 2% (30°), ± 6% (60°)
Virtalähde1 x 9V paristo
Mitat89 x 190 x 42,5 mm
Paino200 g