Laserliner AirflowTest-Master

Ammattilaistason anemometri ilmavirran, virtaustilavuuden sekä tuulen nopeuden mittaamiseen.

Tuotetunnus (SKU): 082.140A Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Laserliner AirflowTest-Master on ammattilaiskäyttöön tarkoitettu anemometri, joka mittaa ilmavirran, virtaustilavuuden sekä tuulen nopeuden. Lisäksi laitteeseen integroitu anturi mittaa ympäristölämpötilaa, suhteellista ilmankosteutta ja kastepistettä.

Mittalaitteessa on USB-liitin mittausarvojen tallentamiseen, sekä PC-ohjelma tietojen reaaliaikaista kirjaamista varten. Laitteessa on suuri siipipyörä, halkaisija 65 mm. Mittalaite on varustettu valaistulla, helppolukuisella näytöllä, jossa näkyy pysyvästi ympäristölämpötila sekä suhteellinen ilmankosteus. Hold-toiminnon avulla sen hetken mitattu arvo näytetään näytöllä. Laite näyttää myös minimi ja maksimi lukemat haluttaessa. Mittausarvot näytetään joko celsius- tai fahrenheit-lukemana

Laserliner AirflowTest-Master -mittalaitteessa on 1/4″ jalustakierre pitkään kestävää mittausta varten. Laite toimii yhdellä 9V paristolla, joka toimitetaan mittalaitteen mukana. Varusteisiin kuuluu lisäksi USB-kaapeli. Laite sekä varusteet toimitetaan kovamuovisessa kuljetuslaukussa.

Valikoimastamme löydät myös muun muassa valaistusmittarin LuxTest-Master sekä melutasomittarin SoundTest-Master.

Tekniset tiedot

MittausalueVirtausnopeus: 0,80 m/s…30 m/s
Ympäristön lämpötila: -10°C … 60 °C
Suhteellinen ilmankosteus: 20% … 80%
Ilmavirta: 0…99990 CMM
TarkkuusVirtausnopeus: ± 2%
Ympäristön lämpötila: ± 1,5 °C
Suhteellinen ilmankosteus: ± 3%
Virtalähde1 x 9V paristo
Mitat85 x 165 x 38 mm
Paino200 g