Laserliner StarFinder Plus

Elektroninen paikannin seinärakenteiden palkkien ja jännitteellisten sähköjohtojen tunnistamiseen.

Tuotetunnus (SKU): 080.972A Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Laserliner StarFinder Plus on kuluttajakäyttöön suunniteltu elektroninen paikannin, joka tunnistaa seinärakenteen palkit sekä jännitteelliset sähköjohdot. Vaihto eri mittaustoimintojen välillä onnistuu helposti yhtä painiketta käyttämällä. Auto-Calibration -toiminnon avulla virran kytkemisen jälkeen laite säätää itsensä automaattisesti alustaan sopivaksi.

Rakennetunnistimessa on useita antureita tehokkaaseen paikantamiseen. Laite tunnistaa pintarakenteen alla olevat materiaalit, kuten metallit, koolaukset, johdot ja putket. Rakennetunnistin on oiva väline esimerkiksi hyllyjen kiinnityksessä paikantamalla tukevat kiinnityskohdat seinästä, sekä tunnistamalla kaapelien ja putkien kohdat estäen niihin osumisen.  Laitteen skannaussyvyydet ovat puulla noin 2 cm, ja metalleilla ja johdoilla noin 4 cm.

Laserliner StarFinder Plus -tunnistimella kohteiden löytyminen ilmoitetaan ääni- ja valosignaaleilla. Vihreä valo ilmoittaa jännitteellisen johdon olevan lähellä ja punainen valo tarkoittaa jännitteellisen johdon löytymisestä. Erillistä AC-toimintoa käytetään jännitteisten johtojen paikantamiseen. STUD-toiminto ilmoittaa vihreällä valolla metallisten ja puisten tukirakenteiden löytymisestä. Valaistun LC-näytön antamien ohjeiden avulla laitteen käyttö on helppoa ja luotettavaa.

Rakennetunnistin toimii yhdellä 9V-paristolla, joka toimitetaan laitteen mukana.

Katso tästä tuotevideo

Kurkkaa myös muut valikoimassamme olevat mittalaitteet oheisen linkin kautta.

Tekniset tiedot

Havainnointialue110-230 V, 50-60 HZ
Käyttölämpötila0°C...40°C
Virtalähde1 x 9 V paristo
Mitat (L x K x S)85 x 180 x 38 mm
Paino163 g