Laserliner MasterLevel Compact Plus

Kompakti digitaalinen kallitusmittari Bluetooth-ominaisuudella, ammattilaisille.

Tuotetunnus (SKU): 081.265A Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

MasterLevel Box Pro -mittalaitetta aavistuksen isompi ja ominaisuuksiltaan tehokkaampi Laserliner MasterLevel Compact Plus on yhtä lailla ammattikäyttöön suunnattu vesivaaka Bluetooth-ominaisuudella. Mittalaitteessa on linjausta helpottavat äänimerkit 0° ja 90° asteen kulmien kohdalla. Kulmien siirto referenssitoiminnolla, sekä automaattinen pysäytystoiminto sen hetkisen mittausarvon säilyttämiseen laitteen näytöllä.

Mittalaitteessa on valaistu näyttö, joka kääntyy automaattisesti korkealla olevia mittauksia tehtäessä. Mittausarvo on näin ollen helppo lukea lähes mistä asennosta ja korkeudesta tahansa. Bluetooth-liitäntä mahdollistaa mittaustietojen siirron Laserliner MeasureNote -mittaus-/tallennusohjelmistoon. Vesivaa’assa on kalibrointitoiminto anturien uudelleenkalibrointiin ja mittaustarkkuuden parantamiseen. Laitteessa oleva V-ura helpottaa mittalaitteen pitämistä esimerkiksi putken päällä. Vesivaa’assa on myös erittäin tehokkaat kiinnitysmagneetit.

Laserliner MasterLevel Compact Plus -mittalaite on noin 15 cm pitkä. Laite toimii kahdella AAA-paristolla, jotka toimitetaan laitteen mukana. Varusteisiin kuuluu myös kovamuovinen kuljetuslaukku.

Tekniset tiedot

Kulman näyttö360° ( 4 x 90°)
Tarkkuus± 0,05° kulmissa 0° ja 90°
± 0,1° kulmissa 1°…89°
Virtalähde2 x 1,5V paristo (AAA/LR03)
Käyttölämpötila0…50 °C
Mitat152 x 60 x 30 mm
Paino290 g