Hiekkapuhalluslaitteet

Näytetään tulokset 1–12 / 16

Hiekkapuhalluslaitteet

Hiekkapuhalluslaite valitaan tarpeen mukaan. Hiekkapuhallusta voidaan käyttää esimerkiksi siltoihin, rakennusten julkisivuihin, parvekkeisiin sekä säiliöihin ja siiloihin. Laitteilla voidaan tehdä korroosion poistoa, puhdistaa metallirakenteita ja putkien sisäpintoja. Hiekkapuhalluslaite soveltuu myös betoni- ja puupintojen käsittelyyn.

Airblast hiekkapuhallusastiat on suunniteltu vastaaman pintakäsittelyteollisuuden toiveita ja vaatimuksia. Kaikki astiat (18 l, 50 l, 100 l ja 200 l) ovat nopeasti täytettäviä sekä helposti huoltoluukun kautta tarkistettavissa ja huollettavissa. Puhallusmateriaalien annostelu tapahtuu tarkasti, säädettävien venttiilien ansiosta.

Airblast on ollut maailman johtava hiekkapuhallus- ja maalausratkaisujen tarjoaja korroosionestoteollisuudelle yli 40 vuoden ajan. Maailmanlaajuisesti vertaansa vailla olevalla toimipisteverkostolla Airblast toimii läheisessä yhteistyössä asiakkaidensa ja jakelukumppaniensa kanssa, jotka tarjoavat laadukkaita ja testattuja laitteita sekä kehittävät räätälöityjä ratkaisuja loppukäyttäjien tarpeisiin. Airblast on sitoutunut ylläpitämään kannattavaa toimintamallia pitkällä aikavälillä eettisesti ja moraalisesti vakaiden liiketoimintakäytäntöjen avulla. Investoimalla yhteistyöhön pitkällä aikavälillä, kumppaniensa kanssa, Airblast uskoo voivansa tarjota loppukäyttäjille kustannustehokkaita ja luotettavia ratkaisuja.

Euroopan ja Kaukoidän tuotantolaitokset soveltuvat laadukkaiden tuotteiden valmistukseen, joilla on alueelliset sertifioinnit. Kaikki Airblast-laitteet on valmistettu korkeimpien asiaankuuluvien turvallisuusstandardien mukaisesti, ja ne käyvät läpi tarkan laadunvalvontaprosessin ennen toimitusta. Huomioiden sukupolvemme ympäristövastuut Airblast on sitoutunut tutkimus- ja kehitystyöhön teknologioiden osalta, jotka mahdollistavat minimipäästöt liittyen hiekkapuhallukseen sekä maalaamiseen

Ota yhteyttä!

Lue lisää