Laserliner DampFinder Compact

Laserlinerin yleiskäytön mittalaite puun, rappauksen ja rakennusmateriaalien kosteuden mittaamiseen.

Tuotetunnus (SKU): 082.015A Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Laserliner DampFinder Compact on monipuolinen kosteuden mittalaite, joka sopii rakennusmateriaalien sekä puun kosteusmittaukseen. Laite määrittää tarkan kosteuspitoisuuden prosentteina monentyyppisistä puista ja rakennusmateriaaleista. Mittalaite tunnistaa kaksi puulajiryhmää ja 102 puulajia, sekä kahdeksan rakennusmateriaalia (anhydriittilattia, betoni C12/15, betoni C20/25, betoni C30/37, kalkittu rappaus, kalkkikivihiekka, kevytbetoni, sementtilattia). Laitteessa on myös Index-yleistila, joka mahdollistaa havaittujen kosteuspisteiden mittausarvojen vertailun.

DampFinder Compact -kosteusmittarissa on valaistu, kirkas näyttö, joka esittää mittausarvot pylväsdiagrammina sekä numeerisena. Laitteessa on yksinkertainen, yhden painikkeen toiminto sekä automaattinen virrankatkaisu. Näyttö ilmoittaa virran ollessa alhainen. Mittalaitteessa on tukeva ergonominen kotelo sekä irrotettava suojakansi, joka suojaa mittauspiikkejä kuljetuksen aikana. Suojuksessa on itsetestaustoiminto, joka varmistaa mittalaitteen tarkkuuden. Käyttäjä voi tarkistaa laitteen tarkkuuden milloin tahansa tekemällä vertailumittauksen suojakannen läpi.

Kuluttajakäyttöön tarkoitettu Laserliner DampFinder Compact on paristokäyttöinen laite, joka toimii neljällä AAA-paristolla. Paristot sisältyvät laitteen varustukseen. Kompaktin kokoinen laite painaa noin 180 g ja on mitoiltaan 58 x 155 x 38 mm.

Katso valikoimasta myös DampFinder Compact -mittalaitteen ”kevyempi” versio, DamFinder Home -kosteusmittari.

Tekniset tiedot

MittausaluePuu 5…30 % / 30...60 %
TarkkuusPuu ± 1% / 2 %
Rakennusmateriaalit ± 0.15 %
Käyttölämpötila0 … 40 °C
Virtalähde4 x AAA-paristo (1,5 V)
Mitat58 x 155 x 38 mm
Paino183 g