Laserliner ThermoSpot One

Kosketukseton lämpötilan mittalaite infrapunalla ja integroidulla laserilla kotikäyttöön.

Tuotetunnus (SKU): 082.038A Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Laserliner ThermoSpot One -mittalaite on tarkoitettu kosketuksettomaan lämpötilan mittaukseen infrapunalla ja integroidulla laserilla. Kosketukseton mittaus on erinomainen menetelmä arkojen pintojen ja vaarallisten kohteiden, kuten liikkuvien koneenosien ja sähköasennusten, mittaukseen. Erinomainen laite eri pintojen lämpötilan mittaukseen kotioloissa!

ThermoSpot One -laitteessa mittausalueen näyttö tapahtuu tähtäyslaserilla. Mittalaitteessa on laaja lämpötilan mittausalue, -38°C…365°C, ja mittauslukema voidaan näyttää joko Celsius tai Fahrenheit -lukemana. Max-Read -toiminnolla korkein mittausarvo näytetään laitteen näytössä mittauksen aikana. Laite myös tallentaa viimeisimmän mitatun lukeman väliaikaisesti. Mittalaitteen päästökerroin on 0,95, ja optiikka 12:1. Laitteessa on valaistu näyttö, joka helpottaa lukemien katsomista.

Laserliner ThermoSpot One -mittalaite sopii erinomaisesti kuluttajakäyttöön. Laite on kevyt ja helppokäyttöinen antaen tarkan mittaustuloksen. Mittalaite toimii kahdella AAA-paristolla, jotka toimitetaan laitteen mukana. Ammattilaiskäyttöön suosittelemme Laserliner ThermoSpot Plus- mittalaite.

Katso tästä englanninkielinen tuotevideo

Tekniset tiedot

Mittausalue-38 °C … 365 °C
Tarkkuus± 2,5°C + 0,05°C / asteina (-38°C … 0°C)
± 2,5°C tai ± 2,5 % riippuen suuremmasta arvosta (0°C … 365°C)
Käyttölämpötila0 °C … 50 °C
Virtalähde2 x 1.5V paristo (AAA)
Mitat40 x 155.5 x 113 mm
Paino173 g