ThermoCamera Compact Plus

Laserlinerin kompakti lämpökamera rakennusteollisuuteen, sähkötekniikkaan ja koneenrakennukseen

Tuotetunnus (SKU): 082.083A Osastot: ,

Kuvaus

Ammattilaiskäyttöön tarkoitettu ThermoCamera Compact Plus on kompaktin kokoinen lämpökamera rakennusteollisuuteen, sähkötekniikkaa sekä koneen rakennukseen. Mittalaitteessa on tarkka 2,8″ värinäyttö lämpötilojen määritykseen ja analysointiin. Laitteen infrapuna-anturi (tarkkuus 80×80 pikseliä), ja tarkennettava infrapunaobjektiivi varmistavat yksityiskohtaiset kuvat ja monipuoliset analyysit. Mittalaitteessa on laaja lämpötilan mittausalue, -20°C…350°C. Emissioarvoalue 0,01 – 1,0 tai valittava materiaalitaulukko.

Analyysia varten mittalaitteessa on mahdollista vaihtaa eri kuvamuotoihin. Valittavat vakioväripaletit: RAUTA, SATEENKAARI, HARMAA, HARMAA-INV. Keskusmittauspiste lämpötila-analyysiin ja kuuman/kylmän pisteen mittaus. Mittausarvon korjaus ympäristö- ja heijastuslämpötilan mukaan mahdollistaa virhelähteiden helpon kompensoinnin

ThermoCamera Compact Plus -mittalaitteessa tiedot on mahdollista tallentaa vaihdettavalle SD-kortille. Laitteessa on integroitu USB 2.0 -liitäntä vaivatonta tiedonsiirtoa ja PC-kameratoimintoa varten. Mittalaitteen varusteisiin kuuluu QuickReporting-Software, litiumakku + verkkolaite/laturi ja kansainvälinen jännitesovitin, USB-kaapeli, videokaapeli, kuulokkeet, 8 GB Mikro-SD -kortti + sovitin sekä 1/4″ kolmijalkaliitäntä. Mittalaite sekä kaikki varusteet toimitetaan kätevässä kuljetuslaukussa.

ThermoCamera Compact Pro -mittalaite on täysin vastaavanlainen lämpökamera, erona on infrapuna-anturin tarkkuus, joka Pro-versiossa on 120×160 pikseliä.