Laserliner Quadrum DigiPlus 410 S

Kahden akselin kallistuslaser punaisella laserilla sekä LC-näytöllä, ammattilaiskäyttöön.

Tuotetunnus (SKU): 053.300A Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Laserliner Quadrum DigiPlus 410 S on ammattikäyttöön suunnattu, kahden akselin kallistuslaser, jossa on 6° itsetasausalue. Laser on yksi tarkimpia mittalaitteita, laitteen mittaustarkkuuden ollessa on huikeat 0,075 mm/m. Quadrum Digiplus -laserin vaakatason voi kallistaa digitaalisesti X- ja Y-akseleilla. Tasolaseri on varustettu myös useilla muilla laseroiminnoilla, kuten pistetoiminto, skannaus, pyörintä, kallistus sekä käsivastaanotto. Toimintoja voi helposti ohjata mukana tulevalla kauko-ohjaimella aina 40 metrin etäisyydeltä asti! Neljän IP-vastaanotindiodin avulla kauko-ohjaus onnistuu joka suunnasta.

Laitteen Trasport LOCK -toiminto suojaa laseria kuljetuksen aikana. ADS Tilt -toiminto puolestaan pysäyttää laserin pyörimisen, jos laite liikahtaa. Näin ollen toiminto ehkäisee mahdollisia mittavirheitä. Quadrum Digiplus -tasolaser on varustettu 5/8″ kierteellä sekä suurella valaistulla LC-näytöllä. Laite toimii ladattavalla akulla, jonka toiminta-aika on jopa 35 tuntia. IP66-luokituksen ansiosta laser on vesitiivis.

Laserliner Quadrum DigiPlus 410 S -laserin mukana toimitetaan SensoLite 410 -laservastaanotin, jonka avulla laser toimintasäde kasvaa jopa 400 metriin! Muita laitteen varusteita on kauko-ohjain, yleiskiinnike, akku, verkkolaite/laturi, paristokotelo sekä paristot. Kaikki varusteet on pakattu kovamuoviseen kuljetuslaukkuun.

Tekniset tiedot

Virtalähdeladattava akku (toiminta-aika n.35 h / latausaika n. 7 h)
paristot 4xC (toiminta-aika noin 50 h)
Toimintasädemax. 400 m (vastaanottimen kanssa)
Itsetasausalue
Tarkkuus± 0,75 mm / 10 m
Paino2,6 kg
Mitat215 x 205 x 165 mm