Laserliner MoistureMaster Compact Plus

Ammattimainen materiaalin kosteusmittaus nopeasti ja ainetta rikkomatta Bluetooth-liitännällä

Tuotetunnus (SKU): 082.334A Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Laserliner MoistureMaster Compact Plus on ainetta rikkomaton materiaalin kosteusmittari kapasitiivisella mittausmenetelmällä, jossa mitattava kohde ei vahingoitu. Laite on varustettu Bluetooth-liitännällä mittaustietojen siirtoa varten.

Kosteusmittari on helppokäyttöinen. Kosteutta mitattaessa mittalaitteeseen valitaan haluttu materiaali ja mittaus suoritetaan asettamalla laite mitattavan materiaalin pinnalle. Ammattilaiskäyttöön tarkoitetussa mittarissa on CM-tila anhydriittilattian ja betonilattian kosteuden mittaamiseen (mittausarvo verrattavissa CM-menetelmään) sekä 62 valinnaista materiaalin ominaiskäyrää: 56 puu- ja 6 rakennusainelajia (betonilattia, anhydriittilattia, kipsirappaus, kaasubetoni, betoni, kalkkihiekkatiili).

MoistureMaster Compact Plus -kosteusmittarin Index-Zoom -toiminto mahdollistaa kosteuden nopean mittaamisen tiiviistä rakennusmateriaaleista. Laitteen WET-hälytystoiminnossa märällä materiaalilla laite antaa varoitusäänen punaisen LED-näytön lisäksi. Paristokäyttöisessä kosteusmittarissa on märkä/kuiva LED-ilmaisin, jossa 12 eri väristä LED-valoa ilmaisee välittömästi mitatun materiaalin kosteusasteen (vihreä=kuiva, keltainen=kostea ja punainen=märkä). Laite on varustettu automaattisella virrankatkaisulla ollessaan kaksi minuuttia käyttämättömänä.

Laserliner  MoistureMaster Compact Plus -laitteessa on valaistu, havainnollinen näyttö sekä valikkojärjestelmä 22 kielellä. Laite toimitetaan muovisessa kuljetuslaukussa. Varusteisiin sisältyy myös yksi 9V-paristo.

Valikoimasta löytyy myös kuluttajakäyttöön soveltuva kosteuden mittalaite, MoistureFinder Compact, jossa ei ole Bluetooth-liitäntää.

Tekniset tiedot

TarkkuusPuu ± 2 %
Rakennusmateriaalit ± 0.2 %
Käyttölämpötila0 … 40 °C
Virtalähde1 x 9V-paristo
Mitat81 x 154 x 36 mm
Paino226 g