Wagner Control Pro 350 M

Kuluttajakäytön monipuolinen ja helposti siirrettävä korkeapaineruisku pienistä suuriin kohteisiin.

Tuotetunnus (SKU): 2371057 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Monipuolinen ja helposti liikuteltava Wagnerin korkeapainemaaliruisku, joka sopii niin pieniin kuin suuriin kohteisiin. Kuluttajakäyttöön tarkoitettu korkeapaineruisku sopii mainiosti kokeneille tee-se-itse remontoijille, huoltohenkilökunnalle ja rakentajille kohtuukokoisiin ja satunnaisiin maalausprojekteihin. Control Pro 350 M on varustettu uudella, innovatiivisella suuttimella ja HEA-teknologialla, mahdollistaen pienemmän käyttöpaineen. Nämä takaavat raidattoman ja täydellisesti peittävän lopputuloksen.

Control Pro 350 M -maaliruisku soveltuu kaikille vesipohjaisille maaleille, puunsuoja-aineille sekä emulsio- ja lateksimaaleille. Huom! Laite ei sovellu kaksikomponenttimaaleille, eikä ns. kovien liuottimien maaleille.

Uuden HEA-teknologian ansiosta ohiruiskutussumua syntyy jopa 55% vähemmän kuin perinteisellä tekniikalla. Kärry on varustettu teleskooppikahvalla, joka säästää tilaa varastoitaessa. Kärryn ansiosta laitetta on helppo siirtää työkohteessa. Paineen säätö laitteen etupuolella mahdollistaa täydellisen maalausjäljen eri materiaaleille. Laite imee maalin suoraan maalipurkista nopeuttaen maalaamista, sekä tehden siitä huomattavasti siistimpää.

350 M -maaliruiskun varusteisiin kuuluu maalauspistooli, 15 metrin pituinen paineletku, HEA-kääntösuuttimet 311 ja 517 sekä kahvasuodatin.
Hieman pienempiin maalausprojekteihin suosittelemme Wagner Control Pro 250 M -korkeapaineruiskua.

Tekniset tiedot

Teho/virrankulutus600 W
Maks. suutinkoko0,019" (619)
Maalintuotto1,50 l/min
Paine110 bar
Letkun pituus15 m