CenterScanner Plus

Ammattilaistason porauskohdistin, joka määrittelee tarkasti reiän sisäänmeno- ja ulostulokohdan seiniä ja kattoja porattaessa

Tuotetunnus (SKU): 075.300A Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

CenterScanner Plus on ammattilaistason poranohjauslaite, jossa porattaessa reiän kohdistaminen on helppoa lähetin-vastaanotin-järjestelmän avulla aina 150 cm seinäpaksuuteen saakka. Sisäänmeno- ja ulostulokohdat paikannetaan tarkasti selvästi erottuvilla ledeillä ja äänimerkeillä. Lähettimessä ja vastaanottimessa on helposti käytettävät merkkausohjaimet keskipisteeseen kohdistamista varten. Integroitu ledinäyttö määrittelee tarvittavan poraussyvyyden.

TX-lähettimessä on metallien ja jännitteen ilmaisin porausvirheiden estämistä varten. Merkkivalo ja äänimerkki hälyttävät, jos havaitaan esteitä poraamiselle.

CenterScanner Plus TX -lähetin sekä RECV-vastaanotin toimivat molemmat kolmella AAA-paristolla, jotka toimitetaan laitteiden mukana. Varusteisiin kuuluu myös liimaussarja sekä neljä kappaletta liukuestetyynyjä. Laitteet sekä varusteet kätevässä kantolaukussa.

 

Oletko kiinnostunut tuotteesta? Ota meihin yhteyttä täyttämällä alla oleva lomake ja palaamme sinulle asiaan mahdollisimman pian.