Laserliner CenterScanner Plus

Ammattilaistason porauskohdistin, joka määrittelee tarkasti reiän sisäänmeno- ja ulostulokohdan seiniä ja kattoja porattaessa

Tuotetunnus (SKU): 075.300A Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Laserliner CenterScanner Plus on ammattilaistason poranohjauslaite, jossa porattaessa reiän kohdistaminen on helppoa lähetin-vastaanotin-järjestelmän avulla aina 150 cm seinäpaksuuteen saakka. Sisäänmeno- ja ulostulokohdat paikannetaan tarkasti selvästi erottuvilla ledeillä ja äänimerkeillä. Lähettimessä ja vastaanottimessa on helposti käytettävät merkkausohjaimet keskipisteeseen kohdistamista varten. Integroitu ledinäyttö määrittelee tarvittavan poraussyvyyden.

TX-lähettimessä on metallin ja jännitteen ilmaisin porausvirheiden estämistä varten. Merkkivalo ja äänimerkki hälyttävät, jos havaitaan esteitä poraamiselle 150 cm:n asti. Integroitu näyttö voi määrittää halutun poraussyvyyden jopa 200 cm:n asti.

Laserliner  CenterScanner Plus TX -lähetin sekä RECV-vastaanotin toimivat molemmat kolmella AAA-paristolla, jotka toimitetaan laitteiden mukana. Varusteisiin kuuluu myös liimaussarja sekä neljä kappaletta liukuestetyynyjä. Laitteet sekä varusteet kätevässä kovamuovisessa kantolaukussa.

Katso tästä englanninkielinen tuotevideo

Valikoimastamme löydät myös rakennetunnistimet niin kuluttajille (StarFinder Plus) kuin ammattilaisille (MultiFinder Plus).

Tekniset tiedot

Lähettimen virtalähde3 x AAA
Ilmaisimet13 LEDiä, varoitussignaali
Mittausyvyys150 cm
LED-näyttö3x7 segmenttiä
Toiminta-aikaNoin 20 h
MittaustarkkuusNoin 3 % mittaussyvyydestä
Käyttölämpötila-30°C … 40°C
Mitat75 x 172 x 28 mm
Vastaanottimen paino (sis. paristot)210 g
Ilmaisimet11 LEDiä, varoitussignaali
Toiminta-aikaNoin 12 h
Käyttölämpötila-30°C … 40°C
Vastaanottimen virtalähde3 x AAA
Mitat75 x 172 x 28 mm
Paino (sis. paristot)200 g