WAGNER – pintojen kiehtova maailma

Huonekaluista seiniin, puutarha-aitoihin, rakennuskoneisiin, matkapuhelimiin, auton vanteisiin, nahkasohviin ja hajuvesipulloihin – lähes kaikkea voi pinnoittaa. Kohteen pinta auttaa ratkaisemaan sen käyttötarkoituksen, kestävyyden ja kiinnostavuuden. Innovatiivisilla pinnoitustekniikoilla maalien, märkien pinnoitteiden, jauhemaalien ja muiden nestemäisten materiaalien levittämiseen, WAGNER on osaltaan auttanut parantamaan pintamateriaalien tasoa koko maailmassa yli 60 vuoden ajan.

Yhtiön perustaja Josef Wagner kehitti vuonna 1953 ensimmäisen ”ilmattoman”, sähkökäyttöisen maalin ruiskutuspistoolin, jota kutsuttiin nimellä ”Whisker”. Nykyään WAGNERin pintakäsittelytekniikoita käyttävät tee-se-itse- ihmiset, ammattilaiset ja teollisuus – pienistä, käsikäyttöisistä maalisuihkutusjärjestelmistä, ammattiyksiköihin, kaupallisiin sovelluksiin ja teollisiin emalointilinjoihin. WAGNERin kustannustehokkaille, luotettaville ja käyttäjäystävällisille tuotteille ja ratkaisuille on tunnusomaista niiden korkea laatu ja uraauurtavat teknologiat. Nämä innovatiiviset tuotteet ja globaali palveluverkosto ovat vahvistaneet WAGNERin pintojen viimeistelymarkkinoiden yhdeksi johtavista toimittajista. WAGNER-konsernissa on maailmanlaajuisesti noin 1.500 työntekijää, 17 operatiivista yritystä ja noin 300 WAGNERin edustusyhtiötä kansainvälisillä markkinoilla.

WAGNER International AG, jonka päätoimipaikka on Altstätten (Sveitsi), on kaikkien operatiivisten yksiköiden holdingyhtiö. Sen omistaa kaksi voittoa tavoittelematonta Josef-Wagnerin säätiötä.

Siirry tuotehakuun