Wagner Universal Sprayer W 950 Flexio

Matalapaineruisku suurien pintojen, kuten seinien ja katon maalaukseen.

Tuotetunnus (SKU): 2361555 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Universal Sprayer W 950 Flexio -matalapaineruisku on innovatiivinen maaliruisku, jonka 70 cm pitkällä jatkoputkella maalin levitys seiniin ja kattoihin käy vaivattomasti. Suoraimu astiasta ja itsepuhdistustoiminto kuuluvat W 950 Flexio -maaliruiskun erikoisominaisuuksiin! Laitteen erikoisvarusteisiin kuuluu pitkä kahva kattoja varten sekä erillinen Wood&Metal -ruiskutuspää.

W 950 -maaliruisku on omiaan keskisuuriin tai suuriin maalausprojekteihin. Laitteen patentoitu I-SPRAY -suutin takaa erittäin hienon sumutuksen, ja X-BOOST -turbiini lisää tehoa ja nopeutta  työskentelyyn. Maalin syöttömäärä maaliruiskussa on portaattomasti säädettävissä (0-525 ml/min). Laitteen suorituskyky on 15 m² 5 minuutissa, toimintasäde 8,5 metriä.

Universal Sprayer W 950 Flexio levittää kaikki sisäkäyttöön tarkoitetut, vesiohenteiset maalit jopa ohentamattomina (ohennussuositus kuitenkin 10%). HUOM! Laite ei sovellu liuotinpohjaisille maalaille, jatkuvaan käyttöön.

Katso tästä tuotevideo

 

Tekniset tiedot

Suorituskyky15 m² / 5 min
Maalin syöttömäärä0-525 ml/min (portaattomasti säädettävissä)
Sumutusteho200 W
Virrankulutus630 W
Maks. viskositeettilevittää kaikki sisäkäyttöön tarkoitetut, vesioheinteset maalit jopa ohentamattomina, ohennussuositus kuitenkin 10 %.
Säiliön tilavuus800 ml:n säiliö puu- ja metallimaaleille
Kahvan pituus70 cm
Toimintasäde8,5 m