Universal Sprayer W 590 Flexio

Kuluttajakäyttöön sopiva, kätevä matalapaineruisku sisä- ja ulkotiloihin.

Tuotetunnus (SKU): 2361538 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Wagner Universal Sprayer W 590 Flexio -maaliruisku on omiaan sisä- ja ulkotiloihin. Kuluttajakäyttöön suunnattu matalapaineruisku on varustettu kahdella ruiskutuspäällä (Wall Extra I-Spray ja Wood&Metal), jotka on tarkoitettu ohut- ja paksujuoksuisille aineille. HUOM! Laite ei sovellu kaksikomponentti- tai liuotinpohjeisille maaleille.

W 590 Flexio -laitteessa on portaaton maalimäärän syöttö sekä 8-portainen ilmamäärän säätö. Tehokas X-Boost -turbiini levittää innovatiivisella I-Spray -suuttimella kaikki tavalliset aineet jopa ohentamattomina. Maalaamisen jälkeen maaliruisku on erittäin helppo pestä: pura laite osiin ja käytä pesuun ruiskutetun aineen ohenninta (vesi tai lakkabensiini/tärpätti).

Universal Sprayer W 590 Flexio:n suorituskyky on 15 m² 6 minuutissa. Sumutusteho on 200 W ja virrankulutus 630 W. Maaliruisku toimitetaan kätevässä muovisalkussa. Laitteeseen saatavilla myös erilaisia tarvikkeita.

Katso tästä tuotevideo

Tekniset tiedot

Suorituskyky15 m² / 6 min
Maalin syöttömäärä0-500 ml/min (portaattomasti säädettävissä)
Sumutusteho200 W
Virrankulutus630 W
Maks. viskositeettilevittää kaikki sisäkäyttöön tarkoitetut, vesioheinteset maalit jopa ohentamattomina, ohennussuositus kuitenkin 10 %.
Säiliön tilavuus1300 ml:n säiliö seinämaaleille
800 ml:n säiliö puu- ja metallimaaleille