Laserliner SuperPlane-Laser 3G Pro

SuperPlane-Laser 3G Pro on ammattilaiskäytön 3D-linjalaser, jossa on yksi vaakasuora ja kaksi pystysuoraa vihreää 360° laserympyrää. Huippuluokan linjalaser, joka on optimoitu katon rajassa työskentelyä varten!

Tuotetunnus (SKU): 036.650L Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Laserlinerin ammattilaiskäyttöön tarkoitetussa SuperPlane-Laser 3G Pro -linjalaserissa on kolme erikseen kytkettävissä olevaa vihreää 360°-laserympyrää. 3D-laserin mukana toimitettava monikäyttöinen CrossGrip-kiinnike laajentaa laserin käyttömahdollisuuksia, sillä kiinnikkeen avulla laserin kiinnitys onnistuu kätevästi paikkaan kuin paikkaan. SuperPlane-Laser 3G Pro on optimoitu katon rajassa työskentelyä varten.

SuperPlane-Laser 3G Pro:n ominaisuuksiin kuuluu erikseen kytkettävät laserviivat sekä kallistuksen lisätoiminto kalteville pinnoille. Laserissa oleva Out-Of-Level -toiminto osoittaa, jos laite on tasausalueen ulkopuolella. GRX-valmius mahdollistaa laserin käytön vastaanottimen kanssa. SuperPlane-laserin itsetasausalue on 3,5°, ja mittaustarkkuus 0,2 mm/m.

3D-laserissa on ladattava, pitkäkestoinen 2600 mA litiumakku. Mukana toimitettavassa CrossGrip-puristus-/magneettikiinnikkeessä on säädettävä puristusalue sekä 1/4″ ja 5/8″ kierteet kolmijalkaa varten. Laseria voi käyttää joko yksistään tai yhdistelmänä kiinnikkeen kanssa pysty- ja vaaka-asennossa.

Laserin varusteisiin kuuluu akun ja CrossGrip-kiinnikkeen lisäksi ulkoinen latausyksikkö, verkkolaite/laturi sekä kansainvälinen jännitesovitin. Kaikki osat toimitetaan täydellisenä L-BOXX 136 -kuljetuslaukussa.

Katso tästä tuotevideo

SuperPlane-Laser 3 Pro -linjalaseria on saatavilla myös punaisella lasersäteellä.