SuperPlane-Laser 3D Pro

Laserlinerin SuperPlane-Laser 3D Pro on ammattitason linjalaser, jossa 3 erittäin kirkasta 360° lasersädettä.

Tuotetunnus (SKU): 036.600L Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Laserlinerin SuperPlane-Laser 3D Pro on ammattitason linjalaser, joka ominaisuuksiltaan on samaa luokkaa Laserlinerin CompactPlane-Laser 3D -linjalaserin kanssa.  SuperPlane-laserissa on yhtäläisesti 3 erittäin kirkasta 360° lasersädettä, joista yksi on vaakasuora ja kaksi pystysuoria.  Laserissa on 3,5° itsetasausalue (tarkkuus 0,2 mm/m).  Laserin kaikki kolme lasersädettä on erikseen kytkettävissä. Laserissa on helppo luotisuoratoiminto laserristillä sekä myös kallistuksen lisätoiminto kalteville pinnoille. Linjalaserissa on pitkäkestoinen ja voimakas, ladattava litiumakku.

SuperPlane-laserin mukana toimitetaan CrossGrip -puristuskiinnike/seinäkiinnikemagneetti, jolloin laitetta voi käyttää erillisenä tai yhdistelmänä sekä pysty- että vaaka-asennossa. Säädettävä puristusalue. Laser on varustettu Out-Of-Level -toiminnolla, jolloin merkkivalo osoittaa, jos laite on tasausalueen ulkopuolella. Laitteen RX-Ready -toiminto mahdollistaa laserin käytön vastaanottimen kanssa (lisävaruste).

SuperPlane 3D -linjalaser toimitetaan täydellisenä L-BOXX 136 -laukussa. Laserin lisäksi laukussa on CrossGrip-kiinnike, litiumakku ja ulkoinen latausyksikkö, verkkolaite/laturi sekä kansainvälinen jännitesovitin.

Käyttöohje