Laserliner SuperPlane-Laser 3D Pro

Laserlinerin SuperPlane-Laser 3D Pro on ammattitason linjalaser, jossa 3 erittäin kirkasta 360° lasersädettä.

Tuotetunnus (SKU): 036.600L Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Laserliner SuperPlane-Laser 3D Pro on huippuluokan 3D-linjalaser ammattilaiskäyttöön. SuperPlane-laserissa on kolme erittäin kirkasta, punaista 360° lasersädettä, joista yksi on vaakasuora ja kaksi pystysuoraa. PowerBright-laserin kaikki kolme lasersädettä ovat erikseen kytkettävissä. SuperPlane-Laser 3D Prossa on 3,5° itsetasausalue, ja laitteen mittatarkkuus on 0,2 mm/m. Laserissa on helppokäyttöinen luotisuoratoiminto laserristillä sekä kallistuksen lisätoiminto kalteville pinnoille. Laite tasaa itsensä automaattisesti päälle kytkettäessä. Transport LOCK -toiminto suojaa laitetta kuljetuksen aikana erillisellä heilurin lukituksella.

SuperPlane-laser on varustettu Out-Of-Level-toiminnolla, jolloin merkkivalo osoittaa, jos laite on tasausalueen ulkopuolella. Laserin toimintasäde on noin 15 metriä, riippuen huoneen valaistuksesta. Laitteen RX-Ready-toiminto mahdollistaa laserin käytön vastaanottimen kanssa (lisävaruste). Laservastaanottimen avulla linjalaserin toimintasäde voi kasvaa jopa 40 metriin!

SuperPlane-laserissa on paristojen sijaan pitkäkestoinen, ladattava litiumakku, jonka latausaika on noin neljä tuntia. Laserin keskimääräinen käyttöaika yhdellä laserilla on noin 23 tuntia, kahdella laserilla noin yhdeksän tuntia ja kolmella laserilla noin viisi tuntia.

SuperPlane-laser 3D Pro:n mukana toimitetaan CrossGrip-puristus-/magneettikiinnike, jossa on säädettävä puristusalue sekä 1/4″ ja 5/8″ kierteet kolmijalkaa varten. Laseria voi käyttää joko yksistään tai yhdistelmänä kiinnikkeen kanssa pysty- ja vaaka-asennossa. Linjalaser on optimoitu katon rajassa työskentelyä varten.

Laserliner SuperPlane-Laser 3D Pro -linjalaser toimitetaan täydellisenä L-BOXX 136 -laukussa. Laserin lisäksi varusteisiin kuuluu CrossGrip-kiinnike, litiumakku ja ulkoinen latausyksikkö, verkkolaite/laturi sekä kansainvälinen jännitesovitin.

Valikoimasta löydät myös lähes vastaavanlaisen linjalaserin vihreällä lasersäteellä, Laserliner SuperPlane-Laser 3G Pro.

Tekniset tiedot

Virtalähdeladattava litiumakku (latausaika noin 4 h)
Toiminta-aikakolmella lasersäteellä noin 5 h
kahdella lasersäteellä noin 9 h
yhdellä lasersäteellä noin 23 h
Käyttölämpötila0…50°C
IP-luokitusIP 54
Toimintasäden. 15 m (riippuen valaistuksesta)
Mittaustarkkuus0,2 mm/m
Itsetasausalue± 3,5°
Mitat132 x 127 x 85 mm
Paino652 g