Laserliner SuperPlane-Laser 3D Plus

Laserlinerin SuperPlane-Laser 3D Plus on ammattitason linjalaser kolmella erittäin kirkkaalla 360° lasersäteellä.

Tuotetunnus (SKU): 081.170A Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Laserliner SuperPlane-Laser 3D Plus on huippuluokan 3D-linjalaser ammattilaiskäyttöön. Punaisella lasersäteellä varustettu laser on optimoitu katon rajassa työskentelyä varten. Laser on ominaisuuksiltaan samaa luokkaa SuperPlane-Laser 3D Pro:n kanssa. Suurinpina eroina lasereiden välillä on virtalähde, mittaustarkkuus sekä seinäkiinnike.

SuperPlane-Laser 3D Plus -laserissa on kolme erittäin kirkasta, punaista 360° lasersädettä, joista yksi on vaakasuora ja kaksi pystysuoria. Laserin kaikki kolme lasersädettä ovat erikseen kytkettävissä. SuperPlane-Laser 3D Plus -linjalaserissa on 3° itsetasausalue, ja laitteen mittatarkkuus on 0,35 mm/m. Laserissa on helppo luotisuoratoiminto laserristillä sekä kallistuksen lisätoiminto kalteville pinnoille. Laite tasaa itsensä automaattisesti päälle kytkettäessä.

3D Plus -linjalaser on varustettu Out-Of-Level -toiminnolla, jolloin merkkivalo osoittaa, jos laite on tasausalueen ulkopuolella. Laserin toimintasäde on noin 15 metriä, riippuen huoneen valaistuksesta.  Laitteen RX-Ready -toiminto mahdollistaa laserin käytön vastaanottimen kanssa (lisävaruste). Laserliner SuperPlane-Laser 3D Plus -mallissa on ladattavan litiumakun sijaan virtalähteenä neljä 1.5V paristoa (AA), joiden kanssa laserin keskimääräinen käyttöaika yhdellä laserilla on noin 25 tuntia, kahdella laserilla noin 10 tuntia ja kolmella laserilla noin kuusi tuntia. Laserissa on sekä 1/4″ että 5/8″ kierteet kolmijalkaan kiinnitystä varten.

SuperPlane-laserin mukana toimitetaan musta seinäkiinnike. Laser toimitetaan kovamuovisessa kuljetuslaukussa.

Tekniset tiedot

Virtalähde4 x 1.5V paristo (AA)
Toiminta-aika3 laseria - noin 6 h
2 laseria - noin 10 h
1 laser - noin 25 h
IP-luokitusIP 54
Toimintasäde15 m
Mittaustarkkuus± 0,35 mm / m
Itsetasausalue± 3°
Mitat85 x 125 x 130 mm
Paino650 g