Wagner SuperFinish 33 Plus

Wagnerin ammattitason kalvopumppu moniin projekteihin.

Tuotetunnus (SKU): 2388259 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Wagner SuperFinish 33 Plus -korkeapaineruisku on yksi WAGNERin tehokkaimmista kalvopumpuista ammattisegmentissä 4,3 l/min maksimituotollaan. Maaliruiskun avulla projektit saadaan päätökseen nopeasti, ammattimaisesti sekä taloudellisesti. Kalvopumppu sopii moniin eri maalausprojekteihin, laajalle valikoimalle materiaaleja.

Quality LongStroke Technology (QLS) -ominaisuuden ansiosta SF 33 Plus -maaliruiskulla on pitkä huoltoväli. Laitteessa tarvitaan vähemmän varaosia, mikä vaikuttaa myönteisesti käyttöikään ja viime kädessä myös käyttökustannuksiin. Kuluvien osien vaihto on helppoa, ja ne voidaan sen vuoksi suorittaa jopa suoraan rakennustyömaalla. QLS-ominaisuuden lisäksi maaliruiskuun on saatavilla rinnakkaiskäyttöön adapteri, jolla koneeseen voidaan liittää kaksi pistoolia (lisävaruste).

Wagner SuperFinish 33 Plus -maaliruiskussa pienet maalimäärät voidaan kätevästi käsitellä erillisen, helposti puhdistettavan imusäiliön avulla. Pumpun asento imusäiliöllä työskentelystä imujärjestelmään voidaan vaihtaa helposti ja nopeasti. Maaliruiskun suoraimutoiminto maaliastiasta tarjoaa laitteen huolettoman ja siistin käytön maalattaessa. Valaistu monitoimikytkin takaa laitteen turvalliseen käyttöön, esimerkiksi sammuttaminen paineenalaisena ei ole mahdollista.

SF 33 Plus -kalvopumppu on varustettu vankkarakenteisilla renkailla, jotka helpottavat laitteen siirtämistä hankalimmillakin työmailla. Laitteeseen integroidussa työkalulaatikossa tarvikkeet, kuten suuttimet ja suodattimet, sekä työkalut pysyvät hyvin tallessa ja ovat aina mukana.

SF 33 Plus -korkeapaineruiskun toimitussisältö:
– imujärjestelmä D38, jäykkä
– joustoletku DN6; 27 MPa; NPSM 1/4“; 15 m
– korkeapainepistooli Vector Grip; 1/4“ (sis. TradeTip 3 kääntösuutinrunko)
– kääntösuutin TradeTip 30 523

Katso tästä suomenkielinen tuotevideo

SuperFinish 33 Plus -korkeapaineruiskuun on saatavilla lisävarusteita, kuten 5 litran imusäiliö sekä PumpRunner-imuputken suoja.

Tekniset tiedot

Teho2,2 kW
Jännite230 V / 50 Hz
Ruiskutuspaine max.250 bar
Tuotto max.4,3 l/min
Suutinkoko max.0,033“
Paino50 kg