Wagner SuperFinish 23 Plus HEA

Ammattilaiskäytön korkeapaineruisku pieniin ja keskisuuriin maalaustöihin.

Tuotetunnus (SKU): 2384153 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Wagner SuperFinish 23 Plus HEA on kompakti korkeapainemaaliruisku – kevyt, mutta silti kestävä. Maaliruisku on omiaan pieniin-keskisuuriin maalaustöihin aina 200 m² kokoisiin kohteisiin asti. Laite on luokkansa pienin, helposti liikuteltava ja kevyt. Vankkaa tekoa oleva maaliruisku on ihanteellinen vaativaan työmaakäyttöön. Laitteen innovatiivinen, matalapaineinen, täysin ilmaton HEA-tekniikka takaa jopa 55 % vähemmän ohiruiskutusta.

SF 23 Plus HEA -maaliruiskussa on helpot käyttötoiminnot. Monitoimikytkimen ansiosta laitetta on turvallista käyttää, esimerkiksi sammuttaminen paineenalaisena ei ole mahdollista. Korkeapaineruisku on varustettu hiiliharjattomalla moottorilla, joka on huoltovapaa. Laite sopii käytettäväksi seuraavien aineiden kanssa: emalimaalit, primerit, injektioaineet, lakka, puunsuoja-aineet sekä suojaöljyt.

Kärrymallisessa Wagner SuperFinish 23 Plus HEA -korkeapaineruiskussa on portaattomasti säädettävä paineensäätö (0-250 bar). Laite imee aineen suoraan säiliöstä, jolloin työskentely maaliruiskun kanssa on vaivatonta ja siistiä.

Maaliruiskun varusteet:
– imujärjestelmästä SF 23 Plus (sis. PumpRunner-yksikkö)
– joustoletku DN6, pituus 15 m
– painemittari HEA (MPa)
– korkeapainepistooli Vector Grip 1/4″ (sis. TradeTip 3 -suutinpidike)
– kääntösuutin HEA ProTip 519

Katso tästä englanninkielinen tuotevideo

Katso valikoimastamme myös muut SuperFinish-sarjan korkeapainemaaliruiskut.

Tekniset tiedot

Teho1,3 kW
Jännite230 V / 50 Hz
Ruiskutuspaine max.250 bar
Tuotto max.2.6 l/min
Suutinkoko max.0,023“
Paino29 kg
Säiliön tilavuus1000 ml