Laserliner SuperCross-Laser 2P RX set 150 cm

Kuluttajakäyttöön sopiva Laserlinerin SuperCross-Laser 2P RX -tuotesetti sisältää muun muassa laserin, kolmijalan ja laservastaanottimen.

Tuotetunnus (SKU): 081.128A Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Laserliner SuperCross-Laser 2P RX set 150 cm -tuotesetti on omiaan kotiremontoijille ja -rakentajille.  Settiin sisältyy kaikki tarvittavat tuotteet laserin kanssa työskentelyyn: SuperCross-Laser 2P -linjalaser, seinä-/jalustakiinnike, RangeXtender 30 -laservastaanotin, yleiskiinnike, 150 cm kolmijalka sekä neljä kappaletta AA-paristoja. Laser varusteineen toimitetaan kätevässä kangaslaukussa.

Paristokäyttöinen SuperCross-Laser 2P on automaatinen ristiviivalaser punaisella lasersäteellä. Sisäkäyttöön tarkoitetussa laserissa on kaksi erikseen kytkettävissä olevaa, kirkasta lasersädettä, sekä lisäksi luotilaser ylös- ja alaspäin. SuperCross-Laserissa on 4° itsetasausalue ja sen tarkkuus on 0,5 mm/m. Laserissa on kallistuksen lisätoiminto kalteville pinnoille sekä Out-Of-Level -toiminto, jossa merkkivalo osoittaa, jos laite on tasausalueen ulkopuolella. Transport LOCK -suojaa laseria kuljetuksen aikana. Laserissa on lisäksi 1/4″ kierre alapuolella kolmijalkaan/jalustaan kiinnitystä varten.

SuperCross-Laser 2P -laserissa on RX-Ready-tekniikka, jolloin laseria voi käyttää myös epäedullisissa valaistusolosuhteissa laservastaanottimen kanssa. Vastaanottimen RX-Ready -toiminnossa laserviivat sykkivät korkealla taajuudella, jolloin vastaanotin pystyy tunnistamaan viivat jopa 30 metrin etäisyydeltä. Tuotesettiin sisältyvässä RangeXtender 30 -laservastaanottimessa, joka soveltuu ainoastaan punaiselle lasersäteelle, on nopeat linjaukset lyhyillä ja pitkillä matkoilla. Laservastaanotin on kiinnitettävissä yleiskiinnittimellä vaaituslattaan, tai vastaanottimessa olevalla magneetilla esimerkiksi seinään. Kompaktin kokoinen vastaanotin painaa ainoastaan noin 130 g ja on mitoiltaan 60 x 110 x 26 mm.

Laserliner SuperCross-Laser 2P RX set 150 cm -tuotesettiin kuluvassa kolmijalassa on säädettävä korkeus. Alumiinisen jalan minimikorkeus suoraan lattiasta mitattuna on 52 cm ja maksimikorkeus 149 cm. Kolmijalka on varustettu 5/8″ kierresovittimella.

Katso tästä tuotevideo

Tekniset tiedot

Virtalähde4 x AA-paristo
Käyttölämpötila0…40°C
IP-luokitusIP 54
Toimintasäden. 30 m (riippuen valaistuksesta)
Mittaustarkkuus0.5 mm / m
Itsetasausalue± 4°
Mitat 66 x 119 x 124 mm (laser)
Paino430 g (laser)