SuperCross-Laser 2P RX Set 150cm

Kuluttajakäyttöön sopiva Laserlinerin SuperCross-Laser 2P RX -tuotesetti sisältää muun muassa laserin, kolmijalan ja laservastaanottimen.

Tuotetunnus (SKU): 081.128A Osastot: ,

Kuvaus

Laserlinerin SuperCross-Laser 2P RX -tuotesettiin kuuluu SuperCross-Laser 2P, seinä-/jalustakiinnike, kangaslaukku, RangeXtender 30 -laservastaanotin, yleiskiinnike, 150 cm kolmijalka kangaslaukussa sekä 4 kpl AA-paristoja.

SuperCross-Laser 2P on automaatinen linjalaser punaisella laservalolla, jossa 4° itsetasausalue, tarkkuus 0,5 mm/m. Laserissa on lisäksi luotilaser ylös- ja alaspäin. Laserissa on kallistuksen lisätoiminto kalteville pinnoilla sekä erikseen kytkettävät laserviivat. Out-Of-Level -toiminnon merkkivalo osoittaa, jos laite on tasausalueen ulkopuolella. Jalustassa on säädettävä korkeus ja laite jalustoineen on asennettavissa kolmijalkaan tai kiinnitettävissä seinään. 150 cm kolmijalka on alumiinia, jossa 5/8″ kierresovitin.

RangeXtender 30 -laservastaanottimessa on nopeat linjaukset lyhyillä ja pitkillä matkoilla. Vastaanottimen RX-Ready -toiminnossa laserviivat sykkivät korkealla taajuudella, jolloin laite pystyy tunnistamaan viivat jopa 30 metrin etäisyydeltä. Laite on kiinnitettävissä yleiskiinnittimellä vaaituslattaan, myös magneettikiinnitys.