Wagner SteamForce

Wagner-tuotemerkin tehokas höyryirrotin tapetille

Tuotetunnus (SKU): 2410385 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Wagner SteamForce on tehokas, kuluttajakäyttöön suunniteltu tapetin höyryirrotin, jonka 3,7 metriä pitkä letku ja kätevä höyrylevy helpottavat työskentelyä. Tapetin irrotus höyryllä on nopea tapa kaikentyyppisten tapettien irroitukseen ilman kemikaaleja – laite toimii tavallisella vesijohtovedellä. Laitteesta tuleva höyry pehmentää tehokkaasti liisterin ja helpottaa siten tapetin irrottamista. Höyrylevyn avulla tapetista irtoaa suurempia paloja kuin pelkällä kaapimella.  Lämpöä eristävä letku ja venttiilijärjestelmä takaavat laitteen turvallisen käytön.

SteamForce-tapetinirrotin on ympäristöystävällinen laite, erittäin kätevä apuri kodin remontointiin pienille ja keskisuurille seinäpinnoille. Laite on  varmatoiminen ja yksinkertainen käyttää, eikä siinä ole mekaanisesti kuluvia osia. Power Steam Control -toiminto suojaa laitetta ylikuumenemiselta. Lämmitysvastus on helppo puhdistaa säännöllisin väliajoin normaalilla kalkinpoistoaineella.  Laitteen ritilämäinen rakenne pitää lämpötilan alhaisena laitteen ulkopinnalla. Pitkä ja joustava höyryletku antaa liikkumisvaraa turvalliseen ja miellyttävään työskentelyyn.

Wagner SteamForce -laitteen höyrytysaika on maksimissaan 70 minuuttia. Höyryirrottimen vesisäiliön tilavuus 4 l, virrankulutus 2000W.
Irrottimen mukana tulee yksi 20 x 28 cm kokoinen höyrylevy.

Ammattikäyttöön suosittelemme Wagner SteamForce Pro -tapetinirrottajaa.

Tekniset tiedot

Höyrytysaikamax. 70 min
Lämpenemisaikamax. 12 min
Säiliön tilavuus4 l
Virrankulutus2000 W
Letkun pituus3,7 m
Höyrylevyn koko20 x 28 cm