Laserliner SmartVision-Laser set

SmartVision Laser set -tuotesettiin kuuluu vihreä linjalaser sekä yleismallinen puristuskiinnike FlexClamp Plus.

Tuotetunnus (SKU): 081.336A Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Laserliner SmartVision-Laser on kuluttajakäyttöön tarkoitettu vihreän lasersäteen linjalaser, jossa on 5° automaattinen itsetasausalue ja laitteen mittaustarkkuus on 0,5 mm/m. Laserin ominaisuuksiin kuuluu kallistuksen lisätoiminto kalteville pinnoille, erikseen kytkettävät laserviivat sekä Out-Of-Level-toiminto, jossa merkkivalo osoittaa, jos laite on tasausalueen ulkopuolella. SmartVision-linjalaserin toimintasäde on noin 20 metriä, riippuen huoneen valaistuksesta.

Sisäkäyttöön suunnitellussa laserissa on DLD-tekniikalla tuotettu erittäin kirkas, edessä oleva laserristi, joka näyttää linjat hyvin tarkasti ja terävästi. SmartVision-Laserissa on vihreää lasertekniikkaa lämpötila-alueella 0°C…50°C. Laite on varustettu Transport LOCK:lla, joka suojaa laitteistoa kuljetuksen aikana. Laser toimii kahdella AA-paristolla, jotka toimitetaan laitteen mukana.

Laserliner SmartVision-Laser set -tuotesettiin kuuluu yleismallinen puristuskiinnike FlexClamp Plus, joka sopii kaikkii lasereihin joissa on ¼” kierre. Kiinnike ja jalusta on helposti säädettävissä. FlexClamp Plus -kiinnikkeessä on monipuoliset kiinnitysmahdollisuudet kiinnitysalustaa vahingoittamatta, helppo korkeussäätö sekä laitteen kohdentaminen.

Katso tästä tuotevideo

Tekniset tiedot

Virtalähde2 x 1.5V paristo (AA, LR6)
IP-luokitusIP 54
Toimintasäde20 m
Mittaustarkkuus0.5 mm / m
Itsetasausalue± 5°
Mitat60 x 90 x 77 mm
Paino760 g