SmartCross-Laser Set 150cm

Kuluttajakäyttöön tarkoitettu automaattinen linjalaser 150 cm:n kamerajalustalla.

Tuotetunnus (SKU): 081.114A Osasto:

Kuvaus

Laserlinerin SmartCross-Laser Set 150cm -tuotesetti on loistava valinta omatoimisille rakentajilla ja remontoijille. Kuluttajakäyttöön tarkoitetun linjalaserin mukana toimitetaan 150 cm kamerajalusta sekä 2 kpl AA-paristoja. Laser sekä lisävarusteet toimitetaan kangaslaukussa.

Punaisella laserviivalla varustetussa automaattisessa SmartCross-ristiviivalaserissa on kaksi erikseen kytkettävää punaista laserviivaa. Laserissa on 5° itsetasausalue, tarkkuus 0,5 mm/m. Linjalaserissa on kallistuksen lisätoiminto kalteville pinnoille. Out-Of-Level -toiminnon merkkivalo osoittaa, jos laite on tasausalueen ulkopuolella. Laserin RX-Ready -toiminto mahdollistaa laserin käytön vastaanottimen kanssa (lisävaruste).

Kamerajalusta on alumiininen kolmijalka, jossa jalustan pää liikkuu kolmeen eri suuntaan. Jalustassa 1/4″ kierresovitin. Jalustan minimikorkeus on 60 cm, maksimikorkeus 150 cm.

Käyttöohje

Lisätiedot

Tuotemerkki

Tuotetyyppi

Laservastaanotin

Saatavilla lisävarusteena

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “SmartCross-Laser Set 150cm”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Oletko kiinnostunut tuotteesta? Ota meihin yhteyttä täyttämällä alla oleva lomake ja palaamme sinulle asiaan mahdollisimman pian.