Laserliner SmartCross-Laser Set 150 cm

Kuluttajakäyttöön tarkoitettu automaattinen linjalaser 150 cm:n kamerajalustalla.

Tuotetunnus (SKU): 081.114A Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Laserliner SmartCross-Laser Set 150 cm on loistava valinta omatoimisille rakentajilla ja remontoijille. Laseria voi käyttää esimerkiksi laattojen, ikkunoiden tai ovien kohdistukseen. Kuluttajakäyttöön tarkoitetun linjalaserin mukana toimitetaan 150 cm kamerajalusta sekä kaksi kappaletta AA-paristoja. Laser sekä lisävarusteet toimitetaan kätevässä kangaslaukussa.

SmartCross-Laser on punaisilla, erikseen kytkettävissä olevilla kirkkailla laserviivoilla varustettu automaattinen linjalaser. Laserissa on 5° itsetasausalue, ja sen tarkkuus on 0,5 mm/m. Linjalaserissa on kallistuksen lisätoiminto kalteville pinnoille, sekä Out-Of-Level-toiminto, jossa merkkivalo osoittaa, jos laite on tasausalueen ulkopuolella. Laserin Transport LOCK -toiminto suojaa laitteisto kuljetuksen aikana erityisellä heilurin lukituksella.

Paristokäyttöisen SmartCross-Laserin RX-Ready-toiminto mahdollistaa linjalaserin käytön vastaanottimen kanssa, joka on saatavilla lisävarusteena.

Laserliner SmartCross-Laser Set 150 cm -ristiviivalaserin mukana toimitettava kamerajalusta on kevyt, alumiininen kolmijalka, jossa jalustan pää liikkuu kolmeen eri suuntaan. Kolmijalassa on 1/4″ kierresovitin laserin kiinnitystä varten. Suoraan maasta mitattuna jalustan minimikorkeus on 60 cm ja maksimikorkeus 150 cm.

Katso tästä tuotevideo

Tekniset tiedot

Virtalähde2 x AA-paristo (LR6)
Toiminta-aikan. 15 h
Käyttölämpötila0…40°C
IP-luokitusIP 54
Toimintasäden. 10 m (riippuen valaistuksesta)
Mittaustarkkuus0.5 mm / m
Itsetasausalue± 5°
Mitat75 x 85 x 55 mm (laser)
Paino2,3 kg (sis. jalusta)