Laserliner SensoLite 410 set

Laserlinerin tehokas SensoLite 410 -laservastaanotin erittäin suurella vastaanottoalueella sekä punaisille että vihreille pyöriville tasolasereille.

Tuotetunnus (SKU): 028.75 Osasto: Avainsana tuotteelle

Laserlinerin SensoLite 410 on tehokas pyörivän tasolaserin vastaanotin, joka sopii punaisille ja vihreille lasereille. Vastaanottimessa on erittäin pitkä laservastaanottoikkuna nopeaan laserin ilmaisuun suurilta etäisyyksiltä. Etu- ja takapuolella olevat nestekidenäytöt sekä äänimerkit ilmaisevat lasersäteen korkeuden. Vastaanottimessa on valaistu LC-näyttö edessä. Etätunnistusta varten laitteessa on kolme eri väristä kirkasta lediä, jotka sijaitsevat laitteen etu- ja takapuolella sekä kyljessä. Vastaanottimen maksimi vastaanottoetäisyys on 400 metriä.

SensoLite 410 -vastaanottimessa on käänteistoiminto, joka valvoo pyörivän laserin referenssikorkeutta ja siten estää virhemittaukset. Optinen ja akustinen signaali osoittavat, kun laserviiva ei enää ole vertailukorkeudessa, esimerkiksi pyörivään laseriin osuvan ulkoisen vaikutuksen vuoksi. Laitteessa on myös erittäin voimakas piezo-summeri, sekä voimakkaat pää- ja sivumagneetit.

Vastaanottimen mukana tulee yleiskiinnike rasialibellillä sekä 9V paristo.