Laserliner Quadrum 410 S

Punaisella laserilla sekä automaattitasauksella varustettu pyörivä tasolaser ammattikäyttöön.

Tuotetunnus (SKU): 053.00.07A Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Laserliner Quadrum 410 S -tasolaser on huippuluokan täysautomaattinen, pyörivä laser 0,1 mm/m mittaustarkkuudella. Laserissa on 5° itsetasausalue, sekä lisänä punainen luotilaser. Tasolaserin toimintoihin kuuluu pistetoiminto, skannaus, pyörintä, kallistus sekä käsivastaanotto. Kauko-ohjaimella pyörivän laserin kaikkia toimintoja voidaan ohjata jopa 40 metrin etäisyydeltä. Neljän IP-vastaanotindiodin avulla laitetta voi kauko-ohjata kaikista suunnista. Quadrum-laserissa on Transport LOCK suojaten laitetta kuljetuksen aikana, sekä ADS-Tilt -toiminto, joka pysäyttää laserin pyörimisen laitteen liikahtaessa.

Quadrum-tasolaserissa on 5/8” kierre kolmijalkaa varten. Laite soveltuu erinomaisesti ulkokäyttöön IP66-luokituksen ansiosta. Laserissa on pitkäkestoinen, ladattava akku, jonka toiminta-aika on jopa yli 30 tuntia. Akun latausaika on noin seitsemän tuntia. Laserissa on myös erillinen paristolokero neljälle C-paristolle. Quadrum-tasolaseria on mahdollista käyttää myös verkkolaitteen/laturin kanssa yhtä aikaa.

Laserliner Quadrum 410 S -laserin mukana toimitetaan SensoLite 410 -laservastaanotin, jonka toimintasäde on jopa 400 m! Laserin ja vastaanottimen lisäksi varusteisiin kuuluu yleiskiinnike, kauko-ohjain, akku, paristolokero, verkkolaite/laturi sekä 4 kpl C-paristoja.

Quadrum 410 S -tasolaseria vastaava tuote on Quadrum M350 S -tasolaser, jossa tuotteiden erona on ainoastaan laserin mukana toimitettava laservastaanotin.

 

Tekniset tiedot

Virtalähdeladattava akku (toiminta-aika n.35 h / latausaika n. 7 h)
paristot 4xC (toiminta-aika noin 50 h)
Toimintasädemax. 400 m (vastaanottimen kanssa)
Itsetasausalue
Tarkkuus± 1 mm / 10 m
Paino2,6 kg
Mitat215 x 205 x 165 mm