Laserliner PowerCross-Laser 8 S

Huippuluokan linjalaser kahdeksalla erittäin kirkkaalla, punaisella laserviivalla sekä luotitoiminnolla. Ammattikäyttöön suunniteltu laser, jossa neljällä vaakasuoralla lasersäteellä saadaan yhtenäinen 360° laserviiva.

Tuotetunnus (SKU): 032.080L Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Laserliner PowerCross-Laser 8 S -linjalaser on korkealuokkainen laser ammattilaiskäyttöön. Laserissa on korkeimman teholuokan laserdiodit, joiden ansiosta lasersäteet erottuvat myös pitkältä matkalta, tummasta pinnasta ja kirkkaassa ympäristön valossa. PowerCross-Laserissa on kahdeksan erittäin kirkasta, punaista laserviivaa, joista neljällä vaakasuoralla lasersäteellä saadaan yhtenäinen 360° laserviiva. Toiset neljä, pystysuoraa laserviivaa ovat toisiinsa nähden suorassa kulmassa.

Laserliner PowerCross-Laserissa on motorisoitu säätö ± 3°. Laitteen itsetasausalue on 3° ja tarkkuus 0,1 mm/m. Linjalaserin kallistustoimintoa voi ohjata manuaalisesti infra-punaohjeuksella vinolla pinnalla tasausta varten. Ledit osoittavat kulloinkin käytössä olevan akselin. Laserviivat suunnataan koteloa kiertämällä ja kohdistus tarkennetaan hienosäädön mekanismilla ja vaakaympyrällä. Laserissa on helppokäyttöinen luotisuora yläpuolisella laserristillä ja luotilaserilla. Laserin AntiShake-toiminto vaaittaa laitetta jatkuvasti myös sen liikkuessa. Niin kutsuttu ”pakkotasaus” mahdollistaa laserin käytön tärisevillä pinnoilla ja tuulisissa käyttöoloissa.

Laserliner PowerCross-Laser 8 S -linjalaserissa on kaukosäätö Bluetooth-yhteydellä. Laseria voi helposti käyttää ja ohjailla Laserlinerin Commander App -etäkäyttösovelluksella. Älypuhelimeen ladattava sovellus mahdollistaa laserin kauko-ohjauksen, ja sovelluksella voi helposti säätää esimerkiksi laserin kirkkautta. Commander App -sovellus on ilmainen ja ladattavissa sekä App Storesta että Google Play -kaupasta.

PowerCross-Laserissa on irrotettava litium-ioniakku, jonka käyttöaika kaikki laserviivat päällä on noin kahdeksan tuntia. Laitteen RX-Ready -toiminto mahdollistaa laserin käytön vastaanottimen kanssa, jolloin toimintasäde voi olla jopa 40 metriä!

Laserin varusteisiin kuuluu tehostelasit, verkkolaite/laturi, kauko-ohjain, kolmijalan adapteri (säädettävään kolmijalkaan), kumitulpat sekä litiumakku. Kaikki osat on pakattu kätevästi L-BOXX 238 -työkalupakkiin.

Katso tästä tuotevideo

Tekniset tiedot

Virtalähdeladattava litiumakku (latausaika noin 6 h)
Toiminta-aikanoin 8 h
Käyttölämpötila0…50°C
IP-luokitusIP 54
Toimintasäden. 40 m vastaanottimen kanssa
Mittaustarkkuus0,1 mm/m
Itsetasausalue± 3°
Mitat130 x 225 x 130 mm
Paino1,05 kg