Laserliner PowerCross-Laser 8G

Huippuluokan linjalaser kahdeksalla erittäin kirkkaalla, vihreällä laserviivalla sekä luotitoiminnolla. Ammattikäyttöön suunniteltu laser, jossa neljällä vaakasuoralla lasersäteellä saadaan yhtenäinen 360° laserviiva. Bluetooth-liitäntä.

Tuotetunnus (SKU): 032.090L Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Laserliner PowerCross-Laser 8G -linjalaser on korkealuokkainen laser ammattilaiskäyttöön. PowerCross-Laserissa on kahdeksan erittäin kirkasta, vihreää laserviivaa, joista neljällä vaakasuoralla lasersäteellä saadaan yhtenäinen 360° laserviiva. Toiset neljä, pystysuoraa laserviivaa ovat toisiinsa nähden suorassa kulmassa.

Laserliner PowerCross-Laserissa on motorisoitu säätö ± 3°. Laitteen itsetasausalue on 3° ja tarkkuus 0,1 mm/m. Linjalaserin kallistustoimintoa voi ohjata kauko-ohjauksella. Laserviivat suunnataan koteloa kiertämällä ja kohdistus tarkennetaan hienosäädön mekanismilla ja vaakaympyrällä. Laserissa on helppokäyttöinen luotisuora yläpuolisella laserristillä ja luotilaserilla. Laserin AntiShake-toiminto vaaittaa laitetta jatkuvasti myös sen liikkuessa. Niin kutsuttu ”pakkotasaus” mahdollistaa laserin käytön tärisevillä pinnoilla ja tuulisissa käyttöoloissa.

Laserliner PowerCross-Laser 8G -linjalaserissa on kaukosäätö Bluetooth-yhteydellä. Laseria voi helposti käyttää ja ohjailla Laserlinerin Commander App -etäkäyttösovelluksella. Älypuhelimeen ladattava sovellus mahdollistaa laserin kauko-ohjauksen, ja sovelluksella voi helposti säätää esimerkiksi laserin kirkkautta. Commander App -sovellus on ilmainen ja ladattavissa sekä App Storesta että Google Play -kaupasta.

PowerCross-Laserissa on irrotettava litium-ioniakku.

Laitetta on mahdollista käyttää vastaanottimen kanssa (lisävaruste).

Laserin varusteisiin kuuluu tehostelasit, verkkolaite/laturi, kauko-ohjain, kolmijalan adapteri (säädettävään kolmijalkaan), kumitulpat sekä litiumakku. Kaikki osat on pakattu kätevästi L-BOXX 238 -työkalupakkiin.

Tekniset tiedot

Virtalähdeladattava litiumakku
Käyttölämpötila0…50°C
IP-luokitusIP 54
Toimintasäden. 60 m vastaanottimen kanssa
Mittaustarkkuus0,1 mm/m
Itsetasausalue± 3°
Mitat130 x 225 x 130 mm
Paino1,05 kg