PowerCross-Laser 8 S

Todella kestävä, Laserliner-tuotesarjaan kuuluva ammattikäytön punainen linjalaser, jossa kahdeksan erittäin kirkasta laserviivaa sekä luotitoiminto

Tuotetunnus (SKU): 032.080L Osastot: ,

Kuvaus

PowerCross-Laser 8 S on ammattilaiskäyttöön tarkoitettu linjalaser, jossa on kahdeksan erittäin kirkasta laserviivaa, joista neljällä vaakasuoralla säteellä saadaan yhtenäinen 360° laserviiva. Toiset neljä, pystysuoraa laserviivaa ovat toisiinsa nähden suorassa kulmassa. Laserissa on motorisoitu säätö ± 3°, itsetasausalue 3° (tarkkuus 0,1 mm/m).

Linjalaserin kallistustoimintoa voi ohjata manuaalisesti infra-punaohjeuksella vinolla pinnalla tasausta varten. Ledit osoittavat kulloinkin käytössä olevan akselin. Laserviivat suunnataan koteloa kiertämällä ja kohdistus tarkjennetaan hienosäädön mekanismilla ja vaakaympyrällä. Laserissa on helppokäyttöinen luotisuora yläpuolisella laserristillä ja luotilaserilla.

PowerCross -laserissa on kaukosäätö Bluetooth-yhteydellä, sekä irrotettava litium-ioniakku. Laitteen RX-Ready -toiminto mahdollistaa laserin käytön vastaanottimen kanssa.

Laserin mukana toimitetaan laserin tehostelasit, verkkolaite/laturi, kauko-ohjain, kolmijalan adapteri (säädettävään kolmijalkaan), kumitulpat sekä litiumakku. Kaikki osat on pakattu kätevästi L-BOXX 238 -työkalupakkiin.