Laserliner PowerCross-Laser 5G

Laserlinerin ammattikäytön vihreä linjalaser, jossa viisi erittäin kirkasta laserviivaa sekä luotitoiminto.

Tuotetunnus (SKU): 032.060L Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Laserliner PowerCross-Laser 5G -linjalaserissa on viisi erittäin kirkasta, erikseen kytkettävissä olevaa vihreää lasersädettä, sekä luotitoiminto. DLD-tekniikan ansiosta, ammattikäyttöön suunnitellussa linjalaserissa lasersäteet näkyvät erittäin tarkasti ja terävästi. PowerCross-linjalaser on erittäin kestävä ja IP54-luokituksen ansiosta pölyltä sekä roiskevedeltä suojattu. Laserissa on ladattava litiumakku, jonka toiminta-aika on noin kolme tuntia.

PowerCross-Laserissa on automaattitasauksen lukitus manuaalikallistuksia varten sekä Transport LOCK, jonka avulla laitteisto on suojattu erityisellä moottorin lukituksella kuljetuksen aikana. Laserviivat suunnataan koteloa kiertämällä, ja kohdistus tarkkennetaan hienosäätönupin avulla. Laitteessa on 2° itsetasausalue, ja laserin mittaustarkkuus on 0,15 mm/m. Laitteen GRX-Ready -toiminto mahdollistaa laserin käytön vastaanottimen kanssa (lisävaruste).

Laserliner PowerCross-Laser 5G -laserin mukana toimitetaan myös verkkolaite/laturi, kolmijalan adapteri (säädettävään kolmijalkaan), kumitulpat sekä litiumakku. Kaikki osat toimitetaan L-BOXX 136 -kuljetuslaukussa!