Laserliner PowerCross-Laser 5 Combi

Huippukirkkaalla leditekniikalla varustettu Laserlinerin ammattikäytön linjalaser, jossa sekä punaisia että vihreitä lasersäteitä.

Tuotetunnus (SKU): 057.300L Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

PowerCross-Laser 5 Combi -linjalaser on ammattikäytön ristiviivalaser, jossa on DLD-tekniikalla tuotettu erittäin kirkas, edessä oleva vihreä laserristi, joka näyttää linjat erittäin tarkasti ja terävästi. Laserissa on myös kolme pystysuoraa punaista laserviivaa, joiden kohdistaminen suorakulmaisesti. Laserin itsetasausalue on 2° ja tarkkuus 0,2 mm/m. Laserissa on helppokäyttöinen luotisuora yläpuolisella laserristillä ja luotilaserilla, sekä automaattitasauksen lukitus manuaalikallistuksia varten. Laserviivat suunnataan koteloa kiertämällä ja kohdistus tarkennetaan hienosäätönupin avulla.

PowerCross-Laser 5 Combi -linjalaserissa on irrotettava litiumakku. Laitteessa on myös RX-/GRX-Ready -toiminto, jolloin laseria on mahdollista käyttää vastaanottimen kanssa (lisävaruste). Laserin IP-luokka on 54, jolloin se on pölyltä ja vesiroiskeilta tiivis. Tällöin  laitetta voi tarvittaessa käyttää myös ulkona. Laitteessa on 5/8″ kierre.

Laserin mukana toimitetaan verkkolaite/laturi, kolmijalan adapteri (säädettävään kolmijalkaan), kumitulpat sekä litiumakku. Kaikki osat on pakattu kätevästi L-BOXX 136 -työkalupakkiin.