PowerCross-Laser 5 Combi

Laserlinerin ammattikäytön vihreä linjalaser, jossa huippukirkasta leditekniikkaa sekä lisäksi kolme erittäin kirkasta punaista laserviivaa ja luotitoiminto.

Tuotetunnus (SKU): 057.300L Osastot: ,

Kuvaus

PowerCross-Laser 5 Combi -linjalaser on ammattikäytön laser, johon on DLD-tekniikalla tuotettu erittäin kirkas, edessä oleva vihreä laserristi, joka näyttää linjat erittäin tarkasti ja terävästi. Laserissa on myös kolme pystysuoraa punaista laserviivaa, joiden kohdistaminen suorakulmaisesti. Laserin itsetasausalue 2° (tarkkuus 0,2 mm/m). Laserissa on helppokäyttöinen luotisuora yläpuolisella laserristillä ja luotilaserilla, sekä automaattitasauksen lukitus manuaalikallistuksia varten. Laserviivat suunnataan koteloa kiertämällä ja kohdistus tarkennetaan hienosäätönupin avulla.

PowerCross-Laser 5 Combi -linjalaserissa on irrotettava litiumakku. Laitteessa on myös RX-/GRX-Ready -toiminto, jolloin laseria on mahdollista käyttää vastaanottimen kanssa (lisävaruste).

Laserin mukana toimitetaan verkkolaite/laturi, kolmijalan adapteri (säädettävään kolmijalkaan), kumitulpat sekä litiumakku. Kaikki osat on pakattu kätevästi L-BOXX 136 -työkalupakkiin.