NOVA 3

NOVA 3 -hiekkapuhalluskypärä takaa äärimmäistä suojaa sekä edistyksellistä suorituskykyä!

Tuotenumero: NV3-711-50
Tuotemerkki: Airblast

Kuvaus

NOVA 3 -hiekkapuhalluskypärässä on edistyksellinen suojaustekniikka yhdistettynä käyttömukavuuteen ja -toimivuuteen, ylittäen jopa tiukimmatkin teollisuuden turvallisuusstandardit ja laatutietoisimpien yritysten vaatimukset. Kypärä on suunniteltu optimoimaan niin turvallisuus kuin tuottavuus, ja minimoimaan työntekijöiden seisokit. Kypärässä on useita ominaisuuksia, jotka maksimoivat sen käyttöiän arvon.

NOVA 3:n innovatiivinen suunnittelu jakaa kypärän painon tasaisesti pään ja hartioiden välillä optimaalisen mukavuuden sekä käytännöllisyyden saavuttamiseksi. Painon tasainen jakautuminen edesauttaa helppoa liikkuvuutta kypärän kanssa, vähentäen väsymystä. Lisäksi kypärässä oleva säädettävä niskatyyny pään tukemiseen. Nerokas, täysin säädettävä sisäinen “Clever Fit Padding” mahdollistaa kypärän yksilöllisen muotoilemisen käyttäjälle sopivaksi. Pehmuste on sijoitettu niin, että se auttaa vähentämään ääntä kypärässä suojaten kuuloa. Pehmustus on helppo poistaa ja on lisäksi konepestävä, joten kypärä on hygieeninen ja miellyttävä käyttää myös äärimmäisissä lämpötiloissa.
Kypärässä on ilmakanavajärjestelmä, joka ohjaa ilman kulun hengitystilaan, estää huurtumisen ja pitää työskentelijän viileänä.

Tuoteominaisuuksia:
– Ilmaletkun liitin erikoiskierteellä, väärinpäin asennus estetty
– Kestävä ja kevyt ulkokuori
– Iso kaareva näköaukko, jonka tiiviste pitää pölyn loitolla
– Iso kehyksen lukitsin, helppo käsitellä kintaan kanssa
– Roiskesuojat, paksu ja repäisy
– Poistettava kehys nopeaksi roiskesuojien vaihtamiseen
– Kantokahva ripustamiseen ja kantamiseen
– Kumitiiviste pitää pölyn loitolla
– Hartiasuoja, nylon tai nahkainen