MasterCross-Laser 2P

Ammattikäyttöön tarkoitettu Laserlinerin MasterCross-Laser 2P -linjalaser, jossa kaksi selkeästi näkyvää punaista laserviivaa sekä luotitoiminto.

Tuotetunnus (SKU): 031.360A Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Kahdella punaisella, erikseen kytkettävissä olevilla laserviivoilla varustetussa MasterCross-Laser 2P -linjalaserissa on kirkkaat laserviivat (PowerBright+ Laser) sekä laserpisteiden muodostama luotisuora. Laserissa on 3° itsetasausalue, ja sen tarkkuus 0,2 mm/m. Laitteessa on automaattitasauksen lukitus manuaalikallistuksia varten sekä Transport LOCK, jonka avulla laitteisto on suojattu erityisellä moottorin lukituksella kuljetuksen aikana.

MasterCross-Laser 2P -linjalaser on hyvä apuväline sisärakentamisessa. Laitteen IP-luokitus on 54, joka takaa sen, että laser on pölyltä ja vesisuihkulta suojattu, ja sitä voi näin ollen käyttää myös tarvittaessa ulkona.

Linjalaserin mukana toimitetaan myös CrossGrip -puristuskiinnike ja seinäkiinnikemagneetti, jolloin laitetta voi käyttää erillisenä tai yhdistelmänä sekä pysty- että vaaka-asennossa. Laserissa on myös RX-Ready -valmius, jolloin laitetta voi käyttää laservastaanottimen, kuten RX40-vastaanottimen kanssa (lisävaruste).

MasterCross-Laser 2P -linjalaserin mukana tulee 2 kpl AA-paristoja. Laite sekä paristot toimitetaan muovisessa kuljetuslaukussa.

Käyttöohje

Laseria on saatavilla myös vihreällä lasersäteellä, MasterCross 2 GP.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Tuotetyyppi

Laservastaanotin

Saatavilla lisävarusteena

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “MasterCross-Laser 2P”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Oletko kiinnostunut tuotteesta? Ota meihin yhteyttä täyttämällä alla oleva lomake ja palaamme sinulle asiaan mahdollisimman pian.