Laserliner MasterCross-Laser 2P

Ammattikäyttöön tarkoitettu Laserlinerin MasterCross-Laser 2P -linjalaser, jossa kaksi selkeästi näkyvää punaista laserviivaa sekä luotitoiminto.

Tuotetunnus (SKU): 031.360A Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Laserliner MasterCross-Laser 2P on kahdella punaisella, erikseen kytkettävissä olevilla laserviivoilla varustettu ammattilaistason PowerBright+ -linjalaser. Laserissa on erittäin kirkkaat laserviivat sekä laserpisteiden muodostama luotisuora. PowerBright+ -laserissa on korkean teholuokan laserdiodit, jotka tuottavat erittäin kirkkaan laserviivan, joka erottuu myös pitkältä matkalta, tummasta pinnasta sekä kirkkaassa valossa.

Paristokäyttöisen MasterCross-laserin toiminta-aika on noin 8 h. Laite toimii kahdella AA-paristolla, jotka toimitetaan laserin mukana muovisessa kuljetuslaukussa. Laserissa on 3° itsetasausalue, ja sen tarkkuus 0,2 mm/m. Laitteessa on automaattitasauksen lukitus manuaalikallistuksia varten sekä Transport LOCK, jonka avulla laitteisto on suojattu erityisellä moottorin lukituksella kuljetuksen aikana.

Laserliner MasterCross-Laser 2P -linjalaser on hyvä apuväline sisärakentamisessa. Laitteen IP-luokitus on 54, joka takaa sen, että laser on pölyltä ja vesisuihkulta suojattu, ja sitä voi näin ollen käyttää myös tarvittaessa ulkona. Laserin RX-Ready-valmius mahdollistaa laitteen käytön laservastaanottimen, kuten RX40-vastaanottimen kanssa (lisävaruste), joka parantaa laitteen käyttökokemusta ulkotiloissa.

Linjalaserin mukana toimitetaan magneetilla varustettu CrossGrip -puristus-/seinäkiinnike, jonka avulla laseria voi käyttää erillisenä tai yhdistelmänä sekä pysty- että vaaka-asennossa. Laserissa on 1/4” kierre kolmijalkaa varten.

Ammattilaiskäytön MasterCross-laseria on saatavilla myös vihreällä lasersäteellä, MasterCross 2 GP.

Tekniset tiedot

Virtalähde4 x AA-paristo (LR6)
Toiminta-aikan. 8 h
Käyttölämpötila0…40°C
IP-luokitusIP 54
Toimintasäden. 20 m (riippuen valaistuksesta)
Mittaustarkkuus0.2 mm / m
Itsetasausalue± 3°
Mitat66 x 100 x 125 mm
Paino560 g