Laserliner MasterCross-Laser 2GP

Laserlinerin vihreä linjalaser, jossa on huippukirkasta leditekniikkaa sekä luotitoiminto.

Tuotetunnus (SKU): 031.390A Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Laserliner MasterCross-Laser 2GP on vihreä linjalaser huippukirkkaalla leditekniikalla sekä luotitoiminnolla. Laserissa on useita eri toimintoja, joiden ansiosta laite on hyvä apuväline sisärakentamisessa.

Ammattilaiskäyttöön tarkoitetussa MasterCross-laserissa on automaattitasauksen lukitus manuaalikallistuksia varten, sekä erikseen kytkettävät laserviivat. Laserissa on DLD-tekniikalla tuotettu erittäin kirkas, edessä oleva laserristi, joka näyttää linjat erittäin tarkasti ja terävästi. Laserissa on 3° itsetasausalue ja laitteen mittaustarkkuus on 0,2 mm/m. Laitteessa on automaattitasauksen lukitus manuaalikallistuksia varten sekä Transport LOCK, jonka avulla laitteisto on suojattu erityisellä moottorin lukituksella kuljetuksen aikana.

Linjalaserin GRX-valmius mahdollistaa laserin käytön vastaanottimen kanssa (lisävaruste), jonka avulla laserin toimintasäde 20 metristä on nostettavissa jopa 40 metriin. Laserliner MasterCross Laser 2GP -laserissa on vihreää lasertekniikkaa lämpötila-alueella 0°C…50°C.

Linjalaserin mukana toimitetaan CrossGrip-puristus-/magneettikiinnike, jossa on säädettävä puristusalue. Laseria voi käyttää joko yksinään tai kiinnikkeen avulla yhdistelmänä sekä pysty- että vaaka-asennossa. MaserCross-Laser ja CrossGrip toimitetaan kätevässä kuljetuslaukussa. Mukana tulee myös 4 kpl AA-paristoja.

Katso tästä tuotevideo

MasterCross-Laseria on saatavilla myös punaisella lasersäteellä.