Kauko-ohjausventtiilit

Kuvaus

ACV-Airblast Combo kauko-ohjausventtiili

Combo on perusasennossa suljettu, varmatoiminen venttiili joka yhdistää ilmaventtiilin ja purkuventtiilin toiminnot. Comboa ohjataan joko paineilma- tai sähkökäyttöisellä kauko-ohjauskahvalla. Kun kauko-ohjauskahva on alaspainettuna Combon mäntä avaa tuloilmakanavan ja sulkee purkuilmakanavan, puhallustoiminta on aloitettu. Yleisiä purkuventtiiliongelmia kuten kuluminen ja toimintahäiriöt, ei esiinny Combo venttiilissä.

Combo venttiiliä käytettäessä ei tarvita kalliita mäntiä ja kalvoja, jotka voivat aiheuttaa suunnittelemattomia ja kalliita korjaustoimenpiteitä. Purkuletkun voi vaihtaa muutamassa minuutissa ja venttiilin pystyy huoltamaan irrottamatta sitä kokonaan.

– vankka, ruostumattomasta materiaalista oleva runko
– iso sisäinen ilmakanava, parempi puhallusteho
– kaksois-ilmaletkuliittimet
– purkuilmaletkun kiila
– varmatoiminen

RCV-125 kauko-ohjausventtiili

RCV-125:n pneumaattinen järjestelmä toimii paluuilma periaatteella. Suuttimen lähelle asennettu kuolleen miehen kahva kytkee pneumaattisesti ilman tulo venttiilin hiekkapuhalluslaitteella.

Kun käyttäjä paina kuolleen miehen kahvaa, laite käynnistyy ja kun käyttäjä vapauttaa kahvan, laite pysähtyy. Tämä käyttöturvajärjestelmä pysäyttää laitteen jos käyttäjä menettää hallinnan suuttimesta vahingossa tai esim. sairastapauksen johdosta. Kun työ on tehty turvaventtiili voidaan avata, joka on venttiilin kyljessä. Kun venttiili on auki, laite ei käynnisty vaikka kahva on painettuna.

Liitintä 1 ¼’’ putkikierre

Lisätiedot

Tuotemerkki