InlineRoller

Alumiinirakenteinen IR100-maalaustela ammattilaiskäyttöön.

Tuotetunnus (SKU): 345010 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Wagner InlineRoller -maalaustela mahdollistaa innovatiivisen pumpputekniikan hyödyntämisen ilman maalipistoolia! Maalaustelan kanssa työskennellessä päällystemateriaali/-aine tuotetaan suoraan maalitelaan, jolloin telan kastelu maalipurkissa ei ole enää tarpeellista. Näin maalaaminen onnistuu helpommin, nopeammin ja huomattavasti siistimmin.

Maalaaminen korkealaatuisen InlineRollerin kanssa on aina mielekästä. Kahvan ja jatkeen välissä olevan kääntyvän nivelen ansiosta tela on aina sopivassa asennosta maalatessa. Maalaustelan varren muotoilu mahdollistaa telan ripustamisen esimerkiksi rakennustelineeseen. Maalitelassa on pehmustettu, muhkea maalirulla, joka sopii myös julkisivumaalausten tekemiseen. Rakenteeltaan IR-100 on erittäin kevyt: maalitelassa on ontto, alumiinirakenne.

InlineRollerissa on suuri työskentelysäde: Maalitelaan voidaan liittää jopa 100 metrin pituinen korkeapaineletku riippuen päällystemateriaalista ja syöttöpumpusta.

Wagner InlineRoller -maalaustelaan on saatavilla erikseen myös maalaustelan teleskooppivarsi (345901) sekä maalaustelan vararulla (345902)

Oletko kiinnostunut tuotteesta? Ota meihin yhteyttä täyttämällä alla oleva lomake ja palaamme sinulle asiaan mahdollisimman pian.