Hiekkapuhalluslaite 200L

200 litran Ariblast-hiekkapuhalluslaite yhdellä säiliöllä. Helppokäyttöinen laite, joka suurten pyörien ansiosta helppo liikutella työmailla.

Tuotetunnus (SKU): 1019413 Osasto:

Kuvaus

Teollisuuskäyttöön tarkoitetussa Airblastin hiekkapuhalluslaitteessa on kartiomainen paineastia, jossa materiaali liikkuu vaivattomasti. Kovera pää ja kartiomainen pohja mahdollistavat kaiken tyyppisten aineiden helpon täytön ja virtauksen. Laite on erityisen nopea täyttää ja muotoilunsa ansiosta huolto ja tarkastus on vaivatonta. Erikoissuunniteltu letkuliitäntä helpottaa myös huoltoa. Hiekkapuhalluslaitteen nostosilmukat (2 kpl) ja suuret, tukevat kumipyörät (400 mm) takaavat laitteen helpon liikuteltavuuden työmaalla.

Airblast-hiekkapuhalluslaite on varustettu raskaalla pop-up-venttiilillä, joka reagoi nopeasti paineistukseen. Työpaine 12 bar, ja mahdollisuus varustaa erilaisilla materiaaliventtiileillä. Hiekkapuhallusastiat ovat CE-hyväksyttyjä ja -sertifioituja.
200 litran Airblast-hiekkapuhalluslaite painaa noin 161 kg. Laitteen säiliön halkaisija on 850 mm ja korkeus 1450 mm.

Vakiovarustus sisältää:
– Hiekkapuhallusventtiili Micro 1 ¼’’
– Kauko-ohjausventtiili RCV-125 sis. äänivaimentimen
– Hiekkapuhallusletku 20m 1 1/4’’
– Hiekkapuhallussuutin
– Kauko-ohjauskahva kaksoisilmaletkulla
– Vedenerotin 1 ½’’ manuaalinen

Tuotesertifikaatti

Hiekkapuhalluslaitteeseen saatavilla olevia lisävarusteita ovat muun muassa raitisilmasuodatin Radex ja ilmaletku, siivilä ja kansi, suojakypärä, hiekkapuhallushaalarit ja nahkakäsineet/-hanskat. Airblast-hiekkapuhalluslaitetta on saatavilla myös kolmessa muussa koossa: 18L50L ja 100L.

Lisätiedot

Tuotemerkki