Hiekkapuhalluslaite 100L

100L Airblast-hiekkapuhalluslaite teollisuuskäyttöön.

Tuotetunnus (SKU): 1019313 Osasto:

Kuvaus

Airblastin hiekkapuhalluslaitteessa on kartiomainen paineastia, jossa materiaali liikkuu vaivattomasti. Kovera pää ja kartiomainen pohja mahdollistavat kaiken tyyppisten aineiden helpon täytön ja virtauksen. Laite on erityisen nopea täyttää ja muotoilunsa ansiosta huolto ja tarkastus on vaivatonta. Erikoissuunniteltu letkuliitäntä helpottaa myös huoltoa. Hiekkapuhalluslaitteen nostosilmukat (2 kpl) ja suuret, tukevat kumipyörät (400 mm) takaavat laitteen helpon liikuteltavuuden työmaalla.

Airblast-hiekkapuhalluslaite on varustettu raskaalla pop-up-venttiilillä, joka reagoi nopeasti paineistukseen. Työpaine 12 bar, mahdollisuus varustaa erilaisilla materiaaliventtiileillä (lautashiekkaventtiili, hiekkaventtiili Micro, teräs/hiekkaventtiili Thompson). Hiekkapuhallusastiat ovat CE-hyväksyttyjä ja -sertifioituja.

100 litran Airblast-hiekkapuhalluslaite painaa noin 105 kg. Laitteen säiliön halkaisija on 800 mm ja korkeus 1150 mm.

Airblast-hiekkapuhalluslaitteen vakiovarustus sisältää:
– Hiekkapuhallusventtiili Micro 1 ¼’’
– Kauko-ohjausventtiili RCV-125 sis. äänivaimentimen
– Hiekkapuhallusletku 20m 1 1/4’’
– Hiekkapuhallussuutin
– Kauko-ohjauskahva kaksoisilmaletkulla
– Vedenerotin 1 ½’’ manuaalinen

Tuotesertifikaatti

Hiekkapuhalluslaitteeseen saatavilla olevia lisävarusteita ovat muun muassa raitisilmasuodatin Radex ja ilmaletku, siivilä ja kansi, suojakypärä, hiekkapuhallushaalarit ja nahkakäsineet/-hanskat. Airblast-hiekkapuhalluslaitetta on saatavilla myös kolmessa muussa koossa: 18L, 50L ja 200L.

Lisätiedot

Tuotemerkki