Wagner HeavyCoat 750

Kompakti voimapaketti raskaille materiaaleille

Tuotetunnus (SKU): 2371027 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Wagner HeavyCoat 750 -korkeapainemaaliruisku on kompakti voimapaketti raskaille materiaaleille! Laite on erittäin tehokas taaten vakaan suorituskyvyn raskaiden ja korkean viskositeetin omaavien materiaalien (esim. bitumi ja tekstuurilaasti) levittämiseen suurille alueille. Erinomainen suorituskyky ja täydellinen lopputulos jopa pitkillä letkuilla! HC 750 on monipuolinen, erittäin kestävä laite vaativaan työmaakäyttöön.

HC750 -maaliruisku on käyttäjäystävällinen laitteen yksinkertaisen käytön ansiosta. Koneella on myös pitkä huoltoväli ja se on käytettävyydeltään erittäin luotettava. Uuden Hydrastroke-tekniikan ansiosta käyttölämpötila pienenee merkittävästi, mikä lisää laitteen käyttöikää. HC 750 -korkeapaineruiskulla onnistuu myös ns. ”normaalit” maalaustyöt.

Wagner HeavyCoat 750 -laite on varustettu isoilla pneumaattisilla renkailla, joiden avulla konetta on helppoa ja mielekästä liikutella hankalimmissakin työmaakohteissa. Kärrymallisen koneen työntöaisan saa painettua kasaan kuljetusta varten. Aisassa on integroitu letkun pidike.

HeavyCoat 750 -toimitusvarustus:
– joustoletku DN13, pituus 15 m
– työletku DN10, pituus 2,5 m
– korkeapainepistooli AG 14, 1/4″ 250 bar
– kääntösuutin TradeTip3

Katso tästä englanninkielinen tuotevideo

Katso valikoimasta myös muut Wagner HeavyCoat-korkeapaineruiskut ammattilaiskäyttöön.

Tekniset tiedot

Teho3,1 kW
Jännite230 V / 50 Hz
Ruiskutuspaine max.250 bar
Tuotto max.6 l/min
Suutinkoko max.0,043“
Paino85 kg