Laserliner EasyCross-Laser Green set

Kuluttajakäyttöön suunniteltu vihreän lasersäteen linjalaser EasyCross-Laser Green, joka toimitetaan seinä-/jalustakiinnikkeen sekä paristojen kanssa.

Tuotetunnus (SKU): 081.081A Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Laserliner EasyCross-Laser Green set on kuluttajakäyttöön tarkoitettu vihreä ristiviivalaser, joka soveltuu erinomaisesti esimerkiksi ovien ja ikkunoiden, sekä laatoituksen asentamiseen. Linjalaserissa on 3° automaattinen itsetasausalue, ja laitteen mittaustarkkuus on 0,5 mm/m.

EasyCross-Laserin toimintasäde on noin 15 metriä. Laserissa on kallistuksen lisätoiminto kalteville pinnoille sekä Out-Of-Level -toiminto, jossa merkkivalo osoittaa, jos laite on tasausalueen ulkopuolella. Laitteessa on myös Transport LOCK,  jonka avulla laitteisto on suojattu erityisellä moottorin lukituksella kuljetuksen aikana. Laserissa on DLD-tekniikalla tuotettu hyvin kirkas, edessä oleva laserristi, joka näyttää linjat erittäin tarkasti ja terävästi. Linjalaserissa on vihreää lasertekniikkaa lämpötila-alueella 0°C…50°C.

Laserliner EasyCross-Laser Green set -tuotesettiin kuuluu seinä-/jalustakiinnike, jossa on ¼” kierre. Jalustassa on säädettävä korkeus ja laite jalustoineen on asennettavissa kolmijalkaan tai kiinnitettävissä seinään. Laite toimii kolmella AAA-paristolla, jotka toimitetaan laitteen mukana.

Katso tästä tuotevideo

Laserliner  EasyCross-Laser -linjalaseria on saatavilla myös punaisella lasersäteellä.

Tekniset tiedot

Virtalähde3 x AAA-paristo (LR03)
Toiminta-aikan. 9 h
Käyttölämpötila0…50°C
IP-luokitusIP 54
Toimintasäden. 15 m (riippuen valaistuksesta)
Mittaustarkkuus0.5 mm / m
Itsetasausalue± 3°
Mitat62 x 72 x 61 mm
Paino202 g