Laserliner EasyCross-Laser

Kuluttajakäyttöön tarkoitettu Laserlinerin automaattinen linjalaser punaisella lasersäteellä, lisänä kallistustoiminto.

Tuotetunnus (SKU): 081.070A Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Laserliner EasyCross-Laser on kuluttajakäyttöön suunnattu, helppokäyttöinen linjalaser punaisella lasersäteellä. Laser tuottaa kaksi lasersädettä, pystyyn sekä vaakaan. Lasersäteet eivät ole erikseen kytkettävissä, vaan palavat yhtä aikaa. Laserissa on lisänä kallistuksen lisätoiminto kalteville pinnoille.

EasyCross-Laserissa on 3° itsetasausalue, ja sen mittatarkkuus on 0,5 mm/m. Laserin toimintasäde noin 40 m, riippuen valaistuksesta. Laitteen Out-Of-Level -toiminnossa merkkivalo osoittaa, jos laite on tasausalueen ulkopuolella. Laseri on varustettu myös automaattitasauksen lukituksella manuaalikallistuksia varten. Mittalaitteen Transport LOCK -toiminto suojaa laseria kuljetuksen aikana heilurin lukituksella. Laitteisto on suojattu erityisellä moottorin lukituksella.

Paristokäyttöisessä EasyCross-Laserissa on 1/4″ kierre kolmijalkaa/jalustaa varten. Laite toimii kolmella AAA-paristolla, jotka sisältyvät laserin varustukseen. Laserliner EasyCross-Laser on erinomainen apuväline rakentamisessa kotioloissa. Kompaktin kokoinen laite painaa vain reilut 200 g ja on mitoiltaan 61 x 72 x 62 mm.

EasyCross-linjalaseria on saatavilla myös vihreällä lasersäteellä, EasyCross-Laser Green set. Vihreän lasersäteen laseri myydään yhdessä seinä-/jalustakiinnikkeen kanssa.

Tekniset tiedot

Virtalähde3 x AAA-paristo (LR03)
Toiminta-aikan. 55 h
Käyttölämpötila0…50°C
IP-luokitusIP 54
Toimintasäden. 10 m (riippuen valaistuksesta)
Mittaustarkkuus0.5 mm / m
Itsetasausalue± 3°
Mitat62 x 72 x 61 mm
Paino202 g