Proxxon DS 230/E kuviosaha

Oikea kone tarkkuutta vaativaan sahaukseen. Pienoismallien ja nukkekotien rakentajille, leikkikalujen valmistajalle, ja hienomekaanikoille. Proxxon DS 230/E -kuviosaha sahaa tavallisilla lehtisahanterillä alumiinia, piirilevyä, muovia ja puuta.

Tuotetunnus (SKU): 27088 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Hiljainen ja kulutusta kestävä DS 230/E -kuviosaha on varustettu elektronisella sahausnopeuden säädöllä. Sahassa on tasojyrsitty alumiinipöytä sekä runko ABS-materiaalia, jossa sivulla sahanpurun poistoaukko. Kuviosahassa on erittäin vankka kaari poikittaisrimoitetusta painevaletusta alumiinista. Terän johteessa on puhallin.

Työpäässä on 3-asentoinen korkeudensäätö. Tämän ansiosta kaksi kertaa tapahtuva katkaisu kolminkertaistaa sahanterän käyttöiän (myös keskialueen hampaat käytössä). Lisäksi alimmassa asennossa voidaan sahata moitteettomasti jopa 60 mm mittaiseksi lyhennetyllä terällä. Kuviosahassa on myös säädettävä sahausohjain ja asteikolla varustettu kulmavaste.
Sahaussyvyydet: Pehmä puu max. 40 mm,  kovapuu, max. 10 mm.  Muovi (myös piirilevyä) max. 4 mm, kevytmetallit max. 2 mm.

DS 230/E -kuvionsahan varusteena on 5 terää (3 kpl harva hammastus, 2 kpl tiheä hammastus)

TEKNISET TIEDOT:

  • Pöydän koko 160 x 160 mm
  • VDE-hyväksytty moottori 230 V, 85 W
  • Elektroninen sahausnopeuden säätö 150-2500 1/min
  • Paino 2 kg
  • Kitasyvyys 300 mm