Laserliner Cubus G 110 S

Laserlinerin ammattikäyttöön tarkoitettu täysautomaattinen, pyörivä laser vihreällä DLD-laserteknologialla.

Tuotetunnus (SKU): 052.300A Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Laserliner Cubus G 110 S -tasolaser on vastaavanlainen tuote kuin Cubus 110 S -laser. Erona on lasersäteen väri, joka Cubus G 110 S -tasolaserissa nimensä mukaisesti on vihreä. Laserissa on DLD-laserteknologialla tuotettu erittäin kirkas vihreä laservalo lämpötila-alueella 0°C…50°C. Vihreä laser on noin kuusi kertaa kirkkaampi kuin tavanomainen punainen laser, 630-660 nm.

Cubus G 110 S laitteen mittaustarkkuus on 0,15mm/m. Laitteen IP66-luokituksen ansiosta laser kestää voimakasta vesisuihkua ja on täysin pölytiivis. Laserin toimintoihin kuuluu skannaus, pyörintä, pistetoiminto, kallistus ja käsivastaanotto. Mukana tulevan kauko-ohjaimen kanssa laserin kaikkia toimintoja voidaan ohjata jopa 40 metrin etäisyydeltä! Lisäksi vertailuviiva helpottaa väliseinien pystyttämistä. Laite on varustettu ADS Tilt -toiminnolla, joka päällä ollessaan pysäyttää laserin pyörimisen laitteen liikahtaessa. Automaattitasauksen lisäksi laserissa on Transport LOCK -moottorilukitus, joka suojaa laitetta kuljetuksen aikana. Laserliner Cubus G 110 S -tasolaserissa on 5/8” kierre kolmijalkaan kiinnitystä varten.

Tasolaserissa on ladattava akku, jonka toiminta-aika on noin 12 tuntia, ja latausaika noin viisi tuntia. Laserin mukana toimitetaan myös vihreän lasersäteen vastaanotin, SensoLite 110 G, jonka toimintasäde on jopa 100 metriä. Vastaanottimen lisäksi laserin varusteisiin kuuluu jalusta-/seinäkiinnike, yleiskiinnike, kauko-ohjain, akku, verkkolaite/laturi. Kaikki osat toimitetaan kovamuovisessa kuljetuslaukussa.

Tekniset tiedot

Virtalähdeladattava akku (toiminta-aika n.12 h / latausaika n. 5 h)
Toimintasädemax. 100 m (vastaanottimen kanssa)
Itsetasausalue
Tarkkuus±1,5 mm / 10 m
Paino1,3 kg
Mitat130 x 160 x 145 mm